Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš me interesuje kako bi Turci u centru Istanbula gledali na miting podrške Merkelovoj
pa da živi u Istanbulu više od milion njemaca to bi imalo smisla, a sada ovo poređenje nema
@ginger .. a de mi reci, imaju li Turci u Njemačkoj sve beneficije iste ko Švabe? .. kad dodješ negdje i dobiješ prava ista ko i domaće stanovništvo onda, logikom stvari, treba da se ponašaš ko i domaće stanovništvo .. da slušaš i da doprinosiš, ako nisi uklopiv u vinkl onda idi svojoj kući pa tamo seri .. ako smiješ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možda Njemci jesu politički patuljci, ali Turci su politički amateri gdje mi padne na pamet ona Ćirina da je bitno koliko država ima stanovnika onda bi Kina bila najjača u fudbalu. Tako i Turci.
MašaAllah... hvala im velika. Komunjarske balije i njihova braća Srbi na haparatima.
Mislim da ni Erdoganu bilo pametno da prestane ovaj medijski "rat" koji će mu samo donijeti dodatne glavobolje! Činjenica je da su ga Ameri izradili,stvarajući ogromnu Kurdsku teritoriju na južnim granicama Turske,nema veze sa EU
mislim da im je bolje da sute, turista sve manje lira u padu, ako se njemacke firme povuku iz turske, bice grcki scenario.
Istnsje Njemci su nastavli Hiterskim pute samo sa papirima su ubili druge drzave. Sad su se dignuli da Tursku radture i Kurdima pomazu kako dobili njihovo, gorivo i gas jeli Putin neda svoj gas za male pare, nece tako lako proci sa ovo idejom.
Erdogan je kretencina mrtva!
Valjda je ovo jedna od najznacajnijih europskih vrijednosti, sloboda govora, koja je cvrsto branjena kad je Charlie Hebdo crtao svakojake karikature ili mozda nije?
Tako radi domoljub, stvori pravnu drzavu sa 100 nacija, para ko pljeve narod zadovoljan, sve ih vise i para, sta mi i hrvati napravismo od tog domoljubstva.
fino joj stoje brkovi ;)
A kako svabske magazine vec dvije godine predstavljaju Erdoganu. Tipicno licemjere. Klix.ba glumi velikog dupelisca zapada.
Joj jeste dosadni.
Al serete otidji ba u njemacku ljudi grade rade i gledaju svoja posla kakav ba crni nacionalizam? Umjesto da zahvalite ovoj zeni sto vam je sve pruzila jer realno turci u njemackoj super zive... sramota bgm sta vam ta budala radi od drzave a vi kao ovce za njihm blejite...
Cuj! Imaju magazin sto se zove Merkel?
A vidi ovo je proslo Jadoganovu cenzuru - cudno,ne? Sta radi ovaj primitivac drzavi koja je toliko napredovala.. boze dragi.
Može mu se. Turska zaprijetila Evropi: Raznijet ćemo vam pamet vraćanjem 15.000 izbjeglica mjesečno.