Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije humano, a ni vjerovatno koliko svijet moze sutjeti i gledati genocid... Mi u bosni smo licno svjedoci ome,,,,
O njima dobijaš vijesti, a gdje su ti vijesti što je ISIS pobio preko 2000 ljudi u posljednja tri dana? Gdje su vijesti o drugim konfliktima? Zar je samo Gaza važna, a drugi i ne zaslužuju da se spomenu?
1999.godine NATO je unistio teroristicku drzavu Srbiju,sad je vrijeme da isto unisti teroristicku drzavu Izrael!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa da zivotinje zatvoris i nasumice raketiras i ubijas previse je a ne ljude. I to naocigled cijeloga svijeta. Sta s ovim svijetom danas?!
Nekome je to u interesu. Stici ce ih kazna!
lajkuj ako commieu ebes sve zensko u rodu
Židovski fašisti !Fašita je svako ko podržava ovakva ubijanja i to od Natanjahua,cipi Livni,Peresa,Vučića Dodika,pa do običnog zadojenog čovjeka.
Tako bi dobro bilo ubiti jevrejsko dijete...........nadam se da ću imati priliku.................JUDEN RAUS........SIEG HEIL...............
U Kur'anu jasno stoji da zidovi nikada nece imati svoju zemlju niti drzavu- to je proklet narod. Prokleti i po Ku'ranu i u Bibliji ! Još stoji u Ku'ranu da ce dva puta zauzeti Palestinu ali da ce je oba puta izgubiti !
Puna podrska IDF-u da iskorijeni islamski terorizam.
SMRT JEVREJSKIM FASISTIAMA I svima KOJI IH PODRZAVAJU!!!
SMRT JEVREJSKIM FASISTIAMA I svima KOJI IH PODRZAVAJU!!!
SMRT JEVREJSKIM FASISTIAMA I svima KOJI IH PODRZAVAJU!!!
jebale ti balije djete a izraelci ti *** majku u usta
TAKOZVANE ZAPADNE TJ. KRSCANSKE SILE SU KORUMPTIRALE EGIPAT TO TOLIKE MJERE DA JE OVO SADA POKUSAJ CIONISTA POTPOMOGNUTI SVOJIM KRSCANSKIM MASTERIMA DA KOMPLETNO UNISTE GAZU I OVAJ NAPACENI NAROD. MOGLA BI TURSKA DA DOSTAVI BAREM NESTO NAORUZANJA U EGIPAT, AKO NISTA PUSAKA I BOMBI. EGIPAT JE KLJUC ZA ARAPSKE DRZAVE DA SE OSLOBODE KRSCANSKE FASISTICKE TIRANIJE. GDJE SU NEKI PJESNICI DA PJEVAJU O SLOBODI KOD MUSLIMANA DA PODSTEKNU LJUDE NA OTPOR PROTIV OKUPATORA... PA TAMO ZIVI GOTOVO MILIJARDA LJUDI, SVI SU RAZJEDINJENI, SVAKO GLEDA SVOJ INTERES, NISTA DUGOROCNO, PUNO IZDAJE I KORUPCIJE, PA HAJMO REALNO, GDJE SU NEKI IMAMI I HODZE DA KAZU LJUDIMA DA SE BORE ZA SLOBODU... PA GDJE JE ONAJ NAS ISLAMSKI VIZIONAR I VODJA STO JE DOKTORIRAO ISLAM U CHIKAGU, MOZE LI ON RECI ISTA PAMETNO DA SE POMOGNE TIM LJUDIMA TAMO... KRSCANSTVO JE UNISTILO JOS STARIJE I DREVNIJE CIVILIZACIJE PA UNISTICE I ISLAM AKO SE MUSLIMANE NE PROMIJENE I USTANU DA BORE ROTIV OKUPACIJE... SMRT KRSCANSTVU
Ovdje opet primjer Arapa iz zemlje odakle potice islam https://www.youtube.com/watch?v=jH9YK3sgGQk
Arapski kozojebi
ADOLFE USTANI, ZAVRŠI POSAO !!!
Gas, gas!
rekao sam da su unistili terosticku srbiju,a poslje toga dosla je prava vlast dosao covijek kojeg sam ja cijenio Zoran Djindjic,pa su ga cetnici smakeli....
Da je palestincima pola naoruzanja izraela
Vi koji tako freneticno podrtavate Izrael, imate li tamo prijatelja ne-zidova? Iz Srbije, BiH, Hrvatske? Trazite da vam kazu sta im pise u dokumentima? Pitajte jesu li morali poloziti zakletvu jevrejskoj drzavi Izraelu? Ne Izraelu, nego jevrejskoj drzavi Izraelu? S obzirom na to da iz vas grmi iskljucivo mrznja prena muslimanima, sumnjam da ste sposobni shvatiti da biste i vi za Zidove, bili samo gradjani nizeg reda, ne-zidovi i pripadnici nize vrste. Na vase aplauze; odgovorili bi vam: Ti si shvatiio da su Zidovi superiorna rasa. Ali, nikad im necete biti ravni jer jevrejima nije asimilacija mila, a Zidovi ne mozete biti jer se to postaje rodjenjem, a ne preobracenjem. Dzaba im se ulizujete, isto vas gledaju kao sve ostale ne-zidove. Niza rasa.
AKO ŽELIŠ MIR PRIPREMI SE ZA RAT, mislim da bi posebno bošnjaci trebali ulagati u tehnologiju i naoružanje,antiraketne sisteme i antiterorističko naoružanje, neminovno je da će se četnička ideologija kad-tad u bližoj ili daljoj budućnosti probuditi iz mrtvih,svjedoci smo da su teroristi odavno započeli kršćanski rat protiv muslimana svugdje u svijetu i to nijemo posmatraju kao da se ne radi o ljudima , smrt fašizmu, rasizmu, nacionalizmu...SLOBODA NARODU.
Zivimo u svijet bezosecajnih politicara sirom svijeta ,gdje je samo vazan novac ,ljutcki zivoti su bezvrijedni...