Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabranite komentare na ovom clanku.
Fotke su ok, ali je odvratna obrada, inace ista se koristi za mrtvu prirodu ,a ne ziva bica ...
Ježim se kada čitam ove komentare.Ne mogu ni da zamislim sa kakvim SADISTIMA živim u ovom gradu.Neka vam je bog na pomoči sa takvim razmišljanjem.
Ubi, kolji da ker ne postoji! Hahaha!
Gospođo [email protected] , šta mislite da ja Vašem šefu pošaljem mail kako trošite svoje radno vrijeme u Unicredit banci i sa kakvim personalom surađuje?
MAJKE VAM TREBA POBITI I USPAVATI. VAMA ŠTO PIŠETE OVE KOMENTARE. EVE ŽIVOTINJE IMAJU VEĆE SRCE NEGO VI. KRETENI JEDNI.
slazem se sa dobronamjernim, zasto se ne zabrane ovi komentari? je li dosta medijske hajke i ovog poziva na u.b.i.j.a.nj.e i t.r.o.v.a.nj.e? nocas je neko o.t.r.o.v.a.o kuju za kojom su ostala 3 kucica, jos nisu ni progledala. to je bio tako umiljat pas, mi smo je iz ulaza digli na noge, bila je iznemogla od gladi. sto je ona smetala nekome da tako zavrsi? kakvo je ovo zlo u ljudima vise... :(
Pobijmo i potrujmo seljačku stoku sitnog zuba da se slobodno krecemo gradom a one iz (ubaci ruralnu selendru, pardon, rodno mjesto svog prvog komšije kojeg mrziš iz dna duše) toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo seljačku stoku sitnog zuba da se slobodno krecemo gradom a one iz (ubaci ruralnu selendru, pardon, rodno mjesto svog prvog komšije kojeg mrziš iz dna duše) toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo seljačku stoku sitnog zuba da se slobodno krecemo gradom a one iz (ubaci ruralnu selendru, pardon, rodno mjesto svog prvog komšije kojeg mrziš iz dna duše) toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo seljačku stoku sitnog zuba da se slobodno krecemo gradom a one iz (ubaci ruralnu selendru, pardon, rodno mjesto svog prvog komšije kojeg mrziš iz dna duše) toljagom preko ledja sve.. S poštovanjem!
Jesu li ovo HDR fotografije?
pa super fali vam jos samo 2486 slika :P
Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve.. Pobijmo i potrujmo paščad da se slobodno krecemo gradom a one av-mau toljagom preko ledja sve..
dovedite ih sve u sarajevo, mi smo najveći azil na svijetu.bit će im kao kod kuće.
bolje uzeti pistolj pa pobiti ove djukele na portalu sto svaki dan vise...od njih nikakve koristi... a zivotinje na ulici ne treba dirati...trebate ih usvojiti, i dati svojim mamama pa podojiti...pregladnila su...
dosadbi su s ovim džukelama,treba ih sve uspavat stalno napadaju ljude
:O prva slika...prelijepo...a ove kreove metak u celo je lijek za sve...mislim za lutalice i kuda danas svijet ide kada veca pravo imaju neke \"cukice\" od djece...nekontam te ljude ustati u 6 sati da ga prosetaju...nebi ustao u to vrijeme da imam ispit na taj dan...BITCH PLEASE...
2500 hiljade slika na jednim te istim zivotinjama vela havle vela kuvvete illa billah.We alejkumu selam we rahmetullah..