Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
licemjerna evropa pokrece postupke protiv cionista samo kad su sami zrtve njihovog nasilja
Niko na svijetu ne moze da vodi postupak ili ne daj boze osudi nacelnika generalstaba izraelske vojske, komandanta mornarice, sefa obavjestajne sluzbe ili komandanta vazduhoplovstva. Treba to neko da javi Turcima da ne placaju dzaba jevrejske advokate u Engleskoj. Bice na duplom gubitku.
Bas su cifuti odvratni
Koja je razlika izmedju Srba (cetnika) i Izraelaca? Izraelci vole da se kupaju :D
@oerlikon: Kako da ne, posebnu dareziljivost smo vidjeli kada ste Dudakovicu poklonili silno naoruzanje i municiju. Izlevatio vas ko najzatucanije primitivce ahahahah Inace se mozete diciti darezljivoscu tokom akcije Bljesak i oluja kada ste darezljivo ostavljali Hrvatima sve osim tovara i konjskih kola :)))))))))))) @maximus: Nema, skidam ti kapu za inventivnost. Mislim, bas ono... copy-paste ba, pa koliko retardiran moras biti da to uradis ahahahaha Ili si neko deriste mladje od 10 godina ili si svojoj staroj u javnoj kuci pao na glavu dok si bio beba. Treceg nema :)))))))))))))
Nek im ISIL sudi
A ovi što će im sudit nisu!?