Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad vi nećete na izborima osvojiti ono sto zelite da vas ima milijardu -kad vam nedaju zidovi i ameri. jer njima nepase demokratija u egiptu. njima je tu potrebna diktatura kao sto je bio i mubarak. samo da ne bude jos krvi među bičnim narodom. trebali bi egipćani napraviti građansku neposlusnost mjesec dana. nista ne plaćati neići na posao i odustati od svega pa nek drzava funkcionise onda sa amerima i zidovima al bez naroda
znal neko jesu li ovo muslimani
Molit će te vi Mubaraka da se ponovo vrati,ima da vas dovedu na prosjački stap sve demokratske stranke
za ovu dvojicu iznad...pa znate li vi naci vjesti negdje drugdje ili vam je klix.ba alfa i omega u zivotu
Stvarno nije jasno šta se dešava. Uvjek se postavljaju neke polovične vijesti.
Ne kontam zasto je frka ? Ko je pobijedio a ko se buni i zasto se buni ? Zasto nismo o tome obavijesteni ?
Ne treba ti puno braće da skršiš faraona, samo 10% odlučnih. Nezgodno je kada jedan opominje a 1000 drugih samo gledaju i bleje ko ovce.
Nešto nije narod oduševljen Braćom. Prije su uvijek Hilari i slični govorili ako padne diktator svi do zadnjeg će glasati za islamiste, a u Egiptu njihov kandidat nije dobio ni 25%.
Dole egipatski faraoni - EVO SMO DOŠLI MLADI MUSLIMANI, NEK SE SAD ZNADE PO SVOJ ZEMLJI TOJ NEĆEMO TRPJET`SLABOSTI NI STRAHA MI ĆEMO SKRŠIT` DUŠM.ANINA SVOG. ZBIJENI ČVRSTO NAPRIJED IDEMO NOŠENI SNAGOM ISLAMA SVOG JEKA KORAKA NAŠIH SE ČUJE ZELENI SE BAJRAK NAD NAMA VIJE. “ALL.AHU EKBER! SVUDA SE ČUJE MLADEŽ SE BUDI IZ MRTVILA SVOG ISLAM ĆE BITI ŠTO JE NEKAD BIO MLADI ĆE MJESEC OPET BLISTATI.”
Jok ba, bacat komunjare u vječnu vatru, hahahahahahaa jeftinijeJe.ba
Švecki ummet na lomaču
Ovako treba centralu SDP-a na lomaču.