Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija vjeruje da se radi o kriminalu te da nema elemenata terorističke namjere. Ubijena osoba je od ranije poznata policiji te je bila osumnjičena za ubistvo prošle godine.
mediji su zlo ovog drustva, evo glava ako ne bi bilo upola manje ovih sranja da mediji ne pisu stalno o tome
ma jok, ovi su samo na drogama bili. nista to. hajmo dalje. imal kakav ahmed, mustafa
you win some, toulouse some....
@VlahoRemovex hvala za info... kako si mi ti, vlaho?
@VlahoRemovex jedva čekaš da vidiš muslimansko sarajevo?! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
danas ih je 1000 puta vise pomrlo od McDonaldsa i pusenja nego od terorizma, al sta ces, masnoce nisu toliko interesantne koliko je terorizam
Francuska najbolje bi vam bilo da preselite Drzavu negdje u Afriku gdje ce te biti sigurniji ali mislim da vise nigdje siguran nisi ljudi su postali i lovci i zrtve.