Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga nisu ubili dobio bi tri obroka dnevno, centralno i playstation...izgleda britanci došli pameti, ubij gada pa poslije vrši uviđaj.
Trebalo je ovo likvidirati nakon prvog sudjenja, rijesili bi se stoke.
vidi ima bradu a ime nekako zvuci arapsko 100% musliman.. Kad se sve tako poslozi hmm ISILOVAC MILION POSTO.
ovo neki predizborni trik desničara..kad ne znaš šta činiti pravi terorizam i kobajagi borba protiv terorizma u prvom a i jedinom planu..
@Magistar1921 To je vaš ćiribu-ćiriba, pun ga srednji istok, Azija i Afrika.
Na avion i kući, pa nek tamo provodi bijesne gliste!
Kad je ranije osudjivan onda sto ga pustise????
Zarasto ko gorila
islamistički teroristi se takmiče ko će više pobiti nevina svijeta.
Ko jos vjeruje o ove lazne brade i lazne identitete napadaca? Apsolutno svako moze zapustit bradu,promjenit izgled,stavit da se zove abdul ibn vako nako i eto ga MUSLIMANSKI terorista.
Može ruku pod ruku sa našim četnicima
Predizborno “klanje” za maloumne glasace i igrom slucaja ima isto prezime kao Gradonacelnik Londona ..
@esared Nikakav slučaj, jedan podržava drugi izvršava.
Također nepismen, needukovan čovjek, onaj koji samo gleda TV i trpaju mu informacije u mozak kako njima medijima odgovara, a on se ne buni prima zdravo za gotovo, pa ne vidi i nije svjestan da su strane sile u kratkom periodu pobili preko 20 miliona muslimana i smatra strane sile mirotvorcima nije ništa bolji od ovoga sa slike. Takvih Bošnjaka je većina nažalost. Zato nam se i desio genocid jer se stidimo svog identiteta.
Ovaj sa slike pojma nema šta je religija jer je najvjerovatnije nepismen ili nema razuma da shvati jer je nepismen, da ako ubiješ jednog čovjeka bio musliman ili nemusliman bez ikakvog povoda JE KAO DA SI POBIO SVE LJUDE NA PLANETI. Svaki čovjek koji je učen, pismen i uz to shvata vjeru tj. stalno proučava, čita, edukuje se bi li ovo gnusno dijelo napravio??? NARAVNO DA NE BI.
" Prepariran" u zatvoru za ovakva djela i " daljinskim" naveden na ista pa ubijen. Nijedan " terorista" ne prezivi i ne da izjavu..
Cuo da je Arsenalu potreban napadac
Koja gadna faca. Izgubih apetit. Ne mogu doručkovati.
Inače fin momak, samo ubiše u pojam na konferenciji pa se momak išo rješavat stresa.