Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenes u krvoprolice naoruzan puskom, savladaju te goloruki ljudi. Srbi znaju najbolje kakav je to osjecaj.
Tip lici na zensko. Nije cudo da je iskompleksiran. Bice sex objekt u zatvoru.
Sejtan je poceo.da.djeluje
Prvo je ubio svoju usvojenu sestru od 17 god ,usvojenu iz Kine i onda otisao u dzamiju u Bærum da pobije narod .Srecom su ga dva deda savladala i dali mu degenek
Prema ovim i ovakvim likovima treba imati nultu stopu tolerancije jer takvu divlju i bezobraznu stoku valja stalno drzati pod nadrozorom u kavezu… nema druge!
Na kraju ce biti, umno bolesta ide u umobolnicu, a da je musliman razapeli bi ga kao ****
"Jana majko monstrumčić" ima pravo haj dzamija ali i sestru i ima pravo .....hahaha
hahahahahahahaa jesu mu nadodavali,uh sto se slatko nasmija!
KLIX ZASTO NE NAPISETE DA JE TERORISTICKI NAPAD ? DA LI STE SE MOZDA PRODALI I SLIJEDITE ZAPAD ??SAMI PROTIV SEBE RADITE I VI STE BEZ CASTI, PRODANE DUSE STE KO I NOVINARI VASI!!
...na faci se vidi da je neki poremeceni peskiric u pitanju.
Nit je zensko nit je musko...
KLIX ZASTO NE NAPISETE DA JE TERORISTICKI NAPAD ? DA LI STE SE MOZDA PRODALI I SLIJEDITE ZAPAD ??SAMI PROTIV SEBE RADITE I VISTE BEZ CASTI, PRODANE DUSE STE KAO I VASI NOVINARI.
@hirza pa klix je u vlasnistvu bosanaca pravoslavne vjeroispovijesti sta drugo ocekujes
ZASTO NE NAPISETE "TERORISTA KOJI NE NAPAO VJERNIKE POJAVIO SE U SUDNICI S MODRICAMA " Sto ga stitite ? Imate li i trun svijesti prodane duse novinarske.
Vidi se po faci da je opsjednut sejtanima,Rukju mu treba uciti.
oklizno se na bananu krscanski terorista pa malo udario u steku od vrata.
Ovaj izgleda kao žensko. Bitce mu veselo sa robijašima :)