Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogućnost povezivanja sa terorizmom je isključena od ranije, jer nije Musliman. Čovjek je samo evropljanin koji imama malih problema.
Ne kontam kako on nije terorista, motornom pilom terorisa o i rezao ljude...!
@MusstafaGaragic Mojne mi vaših definicija. Izmisli li definiciju gdje samo musliman može biti terorista i sad kao to treba neko da nauči.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
-Imate li vi tamo u Švici SDA? -Nemamo. -HDZ? -Ne. SNSD i SDS? -Ne? PA OD ČEGA SI PODIVLJ'O?
@ServiRomi ,kada takav bolesnik kao ti dobije za nekoliko minuta 61 plus ,sta to govori ? Govori da je jadna drzava u kojoj zive takve spodobe.Vi ste bolesniji od ovog jadnika. Tuga i jad.
@ServiRomi ,jadan li si ti i taj tvoj narod kome pripadas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba to provjeriti bolje . Ima mi facu ko Potur iz BiH.
E ovo je vec profesionalni terorizam. Svaka cast, covjek je zaista profi, a ne kao oni jadovani iz Arapskih zemalja sto sa sobom nose pasose. Vec i po ovome se da vidjeti da Islam kaska za krscanstvom stotinama godina.
Može li IDIL preuzeti odgovornost makar za nezakonitu sječu šume, da bi bilo makar malih naznaka terorizma
Ma nije terorizam...pa i nije...zato nemojte ni one kozojebe nazivati teroristima..to su isto ludjaci koji veze nemaju o zivotu.. btw. objesiti i ovoga i njih zajedno...
Bolje u zatvoru u Svici , nego u Bosni na slobodi .
ovo mu ukrali facebook profilne slike.
Ove bahlije samo srbe spominju, mora da ih pakaš još pecka
@rubius Zna se koji je pornić trajao 500 godina 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷😀😀😀👍👍👍👍👍
Koji ste vi kreteni!!! Na sve tri strane. Lik nije svoj. A vi trabunjate svoju nacionalisticku šupljažu. Ma mrš svi u MP3
Vidjecete ako ga uhvate dobice najbolji smijestaj i normalne uslove za zivot sa najboljim medicinskim osobljem.
...hebi ga...nestalo šume....Hasan sjeckati...😂😂😂😂😂😂
Napadac, lik izreze pet ljudi pilom ili kao onaj norvezanin ubije pola plaze... napadaci a cim je musliman terorista.. kako god zna se da je svjetski plan istrijebljenje islama... primjera je na hiljade
E koji su to uhljupi da ih ovakav lik izreže motorkom , to su se vjerovatno zapili negdje pa ga počeli zadirkivat
cuj iskljucen terorizam, pa ko je jos vidio u zidovsko-masonskim drzavama poput svice, uae i sl. da ima terorizma, pa one ga podsticu preko svojih arapskih sluga.
@TheSatanicVerses glupane i kazem da nema veze sa terorizmom, a to dalje sto brljavis i pricas te neke gluposti dovoljno je da tebe nervira i opterecuje ta tema ne treba vise nista.
@silent_bob opterecen covjek garant ima neka licna pozadina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Franz Wrousis majku ti svoju četničku.
Još mu samo fale opanci i šubara.