Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veze sa vjerskim uvjerenjem a pobio ljude u crkvi....
Lazu. Otkriveno je da je ateista i da je sirio govor mrznje protiv katolika i crkve preko drustvenih mreza. Da je kojim slucajem musliman, bila bi druga prica. Ovaj covjek je nista drugo nego terorista!
ja bolesnika....vidi mu se na ocima...
Ako je punica razlog,onda je taj cin opravdan,nema sta!!!
I nije terorista? Samo malo nije dobar, ma ja
I nije terorista? Samo malo nije dobar, ma ja
Ipak su mu nasli neku fotku sa bradom, naravno!
Ameri bi trebali uzeti jedno o Milorada Dodika - referendum :) Jer, daleko od toga da je ovo prvo krvoprolice u SAD-u. Naprotiv, desavaju se 'svako malo'. Uprkos tome, zagovornici i ljubitelji oruzja ne daju ni progovoriti o promjeni zakona, kazu: 'To nam je ustavno pravo'. Zato bi referendum na nivou SAD-a, sa pitanjem da li si za ili protiv sadasnjeg ustavnog prava o oruzju, za svagda skinuo problem s dnevnog reda. Vecina Amerikanaca bi se izjasnila protiv trenutnog stanja...
eto sad ti punica kriva
Na trenutak sam pomislio da je terorizam u pitanju..
pacjel bar nju rokno
pa i on ima bradu a nije vehabija .zato sto nije musliman .vlasi mogu nosit bradu i ubijat .a musliman pusti bradu po sunetu da prakticira izvorni islam odma je vehabija .mamicu im licemjernu
da je musliman bio bih teroristicki napad posto nije nije nista nit je rasizam nit nista slicno
Šta je ISIL naspram punice....
Vehabija ili ti muslimanski terorista, klasican..
Joj face.
I opet psihicki slucaj ,kaze Trump. Ovo vec postaje smijesno sa uvijek istom izgovorima.
@Surogat A kako to da je svaki kscanin psihopata ? Gdje su dokazi za jedne ili druge ubice ? Medijske i trumpove lazi su ti dokazi.