Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Americi svaki bolesnik može kupiti oružije kao žvake na trafici. Ne mogu da vjerujem da neće da promjene ovaj poguban zakon.
Kol'ko se para vrti u proizvodnji i prodaji oružja?
da je ilegalno ne bih ga nabavio? Nema veze sa zakonom već sa bolesnim mozgom ali to nije lako skontati jer je on vodio normalan život.
Mentalni bolesnik, nije terorista. Baš je u zadnje vrijeme imao nekih problema sa zdravljem. Ako se slučajno otkrije da mu je barem neki prijatelj musliman, onda je naravno terorista, islamski radikal.
Ar-15 Sportska puška 🤣
Budimo iskreni,svako od je ponekad poželio da pobije svoje radne kolege komšije ali niko ozbiljno razmatrao.Razlika između normalnog i patološkog je tanka.
Samo vi prodajite oruzje svakoj budali,kad se svi pokokate valjda cete skontati...
Ovo je fer iz ugla potrošača,sve riješeno iz okvira i u okviru kolektiva.
He/him
Live Death
Kako se zove, da znamo jel terorista ili mentol ?
Šta rade tri doze pfaizera,strašno