Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj naslova "napadac iz pariza"ja mislio trazi ga real,barca....
Ma svi su oni kriminalci a ne vjerski fanatici.
Ljudi, ko nije zivio u blizini ovih sjeverno Africkih divljaka (cast izuzetcima) on i ne razumije sve ovo sto se desava. Ova njihova omladina je toliko divlja, kriminalna, kratkog fitilja, tako da ovo i ne treba da cudi. Sve ovo sto se ko fol pozivaju na ISIL i te gluposti, to im je samo neko opravdanje da eto pripadaju nekome, nekoj grupi i slicno. Inace ovo omaldina je u potrzi za identitetom, ali na divlji nacin....
@Netixba Da upravo tako.
@PabloEscobar1949 Hajde da se ne osvrcem na tvoje ime/nick. Prijatelju, ja sam zivio godinama u EU i pored ovih sjeverno Afrikanaca, ima dosta finih ljudi, ali im je omladina izmakla kontroli i tacno je onakva kako je opsiah. Naprosjecno su zastupljeni u kriminalu i to je fakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije li preuzeo odgovornost IDIL ? Još jedan od dokaza da IDIL preuzima odgovornost čim neki od ovih majmuna pogine da bi sebi digli taj rejting ,kao oni neke opasne baje,a ako prezivi ušutare se. Al ovaj im ga šukno , sjebo ih porukom kao da je znao da ce da preuzmu odgovornost.
Zasto klix ne piše ništa o napadu na Dortmund ? Od one noći ništa , čim su saznali da nije nikakav majmun 'u ime islama' to uradio nije zanimljivo , je li? Sergej pa ništa , a da je neki Ibn Ali bio bi na naslovnici 24h ,a pošto nije ništa što bi ocrnilo islam ne treba pisati o tome , jel tako klixu?
Povratnik 😂. I kod njih policija i pravosudje lose rade. Bash me zanima inaju li nefica
Još samo da počne ISIL i za naše kriminalce i političare da preuzima odgovornost !
I ptice na grani više znaju da će za svaki zločin da se IDIL oglasi odgovornim, pa sad i kriminalci počeli da štite svoja djela hahaha. Ovaj iscenirani cirkus sa samoprozvanim muslimanima čak postaje i smiješan u neku ruku.. Pa svaki čovjek koji je iole razuman shvata da nijedno ubistvo nema veze sa bilo kojom vjerom, a ovi sa ispranim mozgovima koji samo čekaju da ocrne bilo koju religiju nemaju ni za 1% više inteligencije od ovih cirkusanata iz IDIL-a.
U predgradju Livry gargan u Parizu? to bi bili lao da je napisano u predgradju Kakanj (moje postovanje Kakanjcima) u Sarajevu. Livry Gargan juste u predgradju ali zasigurno nije u Parizu. Gradic sam za sebe u departmanu 93.
Bas ima onako...pitomu facu :D Da ga svaka mama za zeta pozeli :D