Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju se Rusi boriti sa teroristima, tamo je policija dobro obučena i eikasna, posebno tretiraju teroriste, tako da ih likvidiraju na svakom koraku, nema tamo zajebancije i nekih nepotrebnih prava za one koji ne zaslužuju milost.
da znaju rusi kako i njihov voda putin na kojega se polaze zakletva saA lah uekber! https://youtu.be/Irj_4IVLBP8
stoka muslimanska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ruke mu se pozlatile ko ga je upuco
...Cudno ovo nesto..ovoliki napadi u 2 dana u cijelom svijetu..nesto nam spremaju ( tlacitelji ljudi na cijeloj planeti)
Krepa pod BigMac-om..
Treba onaj na dnevniku veceras dramaticno kao i prije frtalj vijeka .... Dame i gospodo : ovo je rat . Samo da ukontamo na kojoj smo strani ...ali na kraju krajeva, ma ko mu .ebe majmku.... nismo ni 92e to znali - pa smo svejedno najebali
kako ovo služi dobro da se provuku antiteroristički zakoni koji omogućavaju totalnu kontroolu
Ma bravo, kerušinu rasprskavajućim među oči da ga mama neprepozna !!!
stoka muslimanska.
A jel ono bajram naredne sedmice ... ovi su krenuli raditi prekovremeno da narade za neradni vikend....
Ma taj je samo pretjero sa ruskim Pitralonom
A strpite se jos malo, sad smo imali 3 udarna dana
Kod njih se riješi po kratkom postupku
KO da CE rusu sta bit kad ga zbodu😂