Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teroriste iskorijeniti - naravno silom - a vi europljani imate tamo svoj kontinent tamo raspravljajte !
@ choban cobane sutiiiiiii. vidis da ti nadimak odaje inteligenciju. kolko si glup samo da znas
Daje im itekako pravo da udju na tudji teritorij, ako ta zemlja nije u stanju da pocosti govna iz svoje avlije, ima neko ko je sposoban i to je to. Sta bi Evropa danas bila da USA nisu dosle u Evropu u WWII? Trebali su mirno da stoje, da sjebu samo Japance, a da nazi govna ostanu evropski vladari?! Nisu nama Ameri zabranili da oslobodimo BiH, dapache, sklonili su cetnike i jebali im znanje, isto kao i na Kosovu. Za sve zalbe i prituzbe se obratite staroj kurvi Evropi.
ponekad se pitam ci li je ovo sait. ovi ko da rade za amere. nisu ni spomenuli ni jednu civilnu zrtvu. pokazuju amere kao djelioce pravde, one djelioce sto nas zaustavise kad smo trebali osloboditi bosnu a pri tom su gledali dok smo mi bili klati. trebe ovoj stranici poslati virus samo zbog njihovog bezobrazluka. a za one balije sto kazu da je ovo opravdano, da Bog da pa im cetnici i ustase zatrli klicu pa onda trazili pravdu. izdajice treba vaas pobit
A i tebi God dao pamet... To da je Sirija utociste teroristima tvrde iz State Departmenta i Pentagona, i ne daje im to za pravo da ulaze na njen teritoriji, koja btw nije nikog napala. Stvar je jednostavna, ZAKON JACEG!
Pa u cemu je problem?! Ljudi su gore objasnili u cemu je problem i zasto se napad desio, a vi prosipate glupposti o fasizmu. Sirija je utociste teroristima, isto kao sto je bio i Afganistan i to treba da prestane. God Save USA!
Pitam se samo šta bi se desilo da je situacija obratna. Da su Sirijci \"slučajno\" napali američke trupe u Iraku...
Jos malo, majku vam fashisticku!