Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi Ukrajinci pi**e.
Na sceni već viđeno, umjesto SAO sada je RAO ruske auton. oblasti i slična terotistička s.r.anja. Četnici se lahko prepoznaju.
Hoces reci umesto muslimanski terorista u bih, libiji, siriji, iraku....sad domaci katolici po uzoru na hrvate i slovence razbijaju sopstvenu zemlju za šaku dolara. Sigurno si to hteo reci
Ne on je hteo reci: prva faza ruske ili srpske politike: naselio narode Srba ili Rusa u susedne države da bi mogao poslije nekoliko decenija sa razlogom oteti teritoriju susedu kako tu srbski ili ruski, pretežno žive. Dobrica Ćosića politika i ostali svetosavski genocidasa!!!
ccc pa kako je to moguce,policija treba cim uvidi prijetnju da to ubija,pustilo se puno raji pa svi bahati sad,drugo su oni protesti,ali ovako opcenito svaki debil se puše
Da tako ste radili u cijelog Jugoslaviji A sad ste bijeda od naroda nastali. Sad vas onaj balija Vučić prodao za sitne pare. Vučića su vrbovali Amerikanci a vi to ne kontate olosi jedni. Tako vam i treba. Svetosavski anadolski magarci!!!!!
такви су руси као срби ... заузимамо, отимамо, геноцидишемо, силујемо ... психички болесници хомосексуалних склоности
Марко КраИјевић, Не пали то јаро, 'л' и "И". Да си хомосексуалац, то знамо. Толико те је човек изнервирао истиниом, идеш дотле' да имитираш профил. Имитација је најбољи комплимент;)))
јел има комплимент од твоје маме за оно синоћ