Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..nešto mi poznato ovo ponašanje 'eroja i junaka😂😂😂😂😂mame im ga napatrljim..
😂😂😂😂😂
@kiki- hahahaha....gdje si damo, o'dje ramo 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
iskren da budem, rak je mala kazna za njega .. premala
Koliko ima neprijatelja, ipak je docekao ziv, doks e Alija vec raspao.
Drź se kara joś si źiv,za te muke ti si kriv..bičeś karan..
Ovaj Haški tribunal postao kao cirkus Kolorado, samo troše vrijeme i novac, trebaju donositi ekspresne presude i sve ratne zločince upućivati u medicinske i farmaceutske institucije radi istraživanja anatomije ili istraživanja raznovrsnih vrsta bolesti, osuđeni, a korisni društvu kao pokusni kunići.
bacite taj sljam u septicku i stedite pare i zivce il jos bolje ostavite ga u sarajevu na pijaci
Ovaj bi i skype ... ha ha ha
-- "uslovi u zatvorima ne prate napredak čovječanstva", a on je "deceniju odvojen od struke i porodice". Bićeš ti Karađiću još 4 DECENIJE odvojen od struke i porodice, ko što si ti odvojio stotine hiljada ljudi, a veliki broj od života i GLAVA !! Inače kad si deceniju bio u BEOGRADU odvojen od porodice istruke nisi se žalio TRIBUNALU. ZAto predlažemo da kao stručnjak za bionenergije i sihire LIČNO ispitaš postajanje istih !
Kad te osude na 40 godina zbog genocida rak ti dodje kao skracenje muka:))))
nisi ti dobio rak ,vec rak dobio tebe zlotvore ovozemaljski.....ziv ti bio 100 godina i umiro polako u najvecim mukama dabicu.....a da dheci na sahranu ne mozes otici....eto to ti zele oni koji su po tebi trebali otici u nestanak.....
Svi su zatvorenici u odmaklim godinama a ne u cvijetu mladosti pa o tome ne treba voditi posebnu istragu. Eno i Šešelj naglo ozdravio od raka čim je izašao iz pritvora :)))) Samo žrtve haških zločinaca a na stotine hiljada ih je, NE ŽALE SE !! :((((
allahova kazna
..a i na odmoru je 😂😂😂😂😂😂
Danube.... nisam hriscanka, ali vas Hrist nije ucio da ubijate, silujete, kasapite, pljackate... i Hrist vas se stidi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte mu govana da jede !
Ne daju mu rakije i bijelog luka 😂 "On se požalio da u pritvoru nije mogao da nastavi da se pridržava "vjerskog načina života i istočnjačke i naše narodne medicine"
Serpski junak se prepao smrti, ko bi rekao guslar se usr..
https://www.youtube.com/watch?v=V09Ofodqn4g