Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno je propaganada drugo je realnost.Putin sto je zacrto to je i osvoijo.Zapadne sile i Amerika su samo daklarativno podrzavale Ukrainu koja je samo na kraju ostala Kolatrealna steteta u odnosima zapada i Rusije...Operacija uspjela Pacijent podlego...
vidjeli smo mi ovdje i neke druge stvari su Ogoljene...interes Zapada je bio jaci od deklarativne podrske Ukraini...Niti sankcije niti embarago nisu bile uvedene u onoj mjeri u kojoj su tebale da imaju za Rusiju posljedice...jednostavno novac intres je bio iznad prolivene krvi nevinog Ukrainskog naroda..
Jos jedan ruski bot, ako je ostvario ciljeve zasto je Zelenski predsjednik i zasto Ruska vojska nije u Kijevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rusija postepeno pojacava operaciju,opstanak kompletne Ukrajine u pitanju. Jadan samo Ukrajinski narod,tako ih je zapad nasankao BAS KAO I NAS!!!
Zauzeli bivši grad. Sad je samo zgarište, jad i odron. Lice ruskocetnicke propale carevine.
sve zbog malog botox patuljka
Bojim se da ce ovo potrajati. Ali koja prestacija tzv 2 armije svijeta, 2 mjeseca da zauzmu jedan gradic. Ne kraju, kako kod, Ruscad se vracaju na fabricke postavke.
Bar 30 000 muskaraca iz tzv Donjeck republike je ostalo zakinuto za zivot. Mnogo malisana nece imat tatu da ih zagrli. Zauzvrat su od Rusa su dobili sravnjen Sjevernodonjeck. Da stvar bude jos gora pitanje oce li ga zadrzat i do kad ce ga zadrzat. Al ajd prcit ih kad su izdajnici Ukrajine.
Nego imal ovdje jos izdajnica Srbskog naroda sto za saku rublji sire propagandu po Bosanskim portalima putem laznih lajk dislike profila i komentara ? Kolko vas Poo tin placa izdajice i prostituke za rublje.
Hajmo sad gorivo na 5 kerma ….
Preglupe su price Zapad ostavio Ukrajinu, nije istina nato ih je 8 godina naoruzavao, ukopavao, obucavao, pucikao, poslao vise desetina hiljada placenika itd Fazon je sto je sa druge strane Rusija i protiv nje u kopnenim borbama niko nema sanse... Da je umjesto Rusije bilo ko drugi nato bi krenuo ali zna da bi bilo przenje kakvo svijet nije vidio! Rusi ce osloboditi dio koji pripada njima i to je sva prica!
Daj jesi li ti normalan. Sama Engleska je tu negdje sa Rusijom a ti je poredis sa NATOm. Zamisli sta bi americka vojska uradila od pijanih Rusa. Razumijem da ste u ekstazi zbog pada Severodonjecka alu budimo malo realni.
PItanje se samo namece zasto ih onda ne napadnu kad je to tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbitnije za nas ovdje je da su Rusi izgubili uticaj na Balkanu, da su izolovani i bit ce jos dugo kako stoje stvari. To znaci da ne mogu provesti ono sto su sa Dodikom planirali u Bosni, a planirane su strasne stvari po Bosnjake i BiH.
Srbi ne mogu da shvate zasto se Ukrajina i Zelenski nisu odmah predali jer su se oni '99 predali bez da je ijedan vojnik cizmom usao u Srbiju. Kad neko Srbiju napadne kopneno oni bjeze preko cijelog Balkana, cak do Grcke.
Ti si malo prolupao, Kadirov da tamani muslimane??? Idi se umij hladnom vodom covjek otvara u Sarajevu Hrvacki klub ti pricas budalastine kao da su Rusi Srbi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Putin je rekao.da ce izeti Luganjsk I Donjeck i to je ostvario.Nazalost ukrajinci izgubili teritorij ,razorena drzave stanovnistvo raseljeno a mozda je moglo proci sa vecom autonomijom unovim oblastima. Glumca zapad nasankao pravo. Na kraju ce biti primirje Istocna i Zapdna Ukrajina.
Od početka niko nema iluzije da bi Ukrajina mogla dobiti ovaj rat, ali je važno Ukrajincima davati oružje da pobiju što više ruskih vojnika. Kad već Ukrajinci nisu u mogućnosti zadržati teitorij, neka tu zemlju prodaju što skuplje. Što više mrtvih agresorskih vojnika - to bolje.
Jedva dočekate da objavite ovu ruskočetničkopravoslavnu bagru.
Nakon istoka sljedeca je Odesa taj grad cini 85% Ruskog stanovnistva.Time Ukrajina gubi izlaz na more
УЖИВО Снаге ЛНР и Русије ушле у Лисичанск
Kako si Rusi smijeli uci u taj grad kad je Ukrajina uvela vize za njih😂
Silom ušli. Za kaznu agresorskim vojnicima i da ne bude da su pojeftino predali zemlju Rusima, Ukrajinci trebaju pobiti što više agresorskih vojnika.
Onda ce doci i Odesa, Harkov, oblast od Dnipropetrovsk
Jest da je po kuriru.rs
Pa doći će, Rusi su jači. Ali po cijenu mnogo mrtvihruskih vojnika, mnogo više nego što se Putin nadao. To je cilj - pobiti što više agresorskih vojnika.
Ruski poklon za kandidatski status.....hahahaha,spasice ih pederchine iz tkz.eu
Strašno! Ukrajinskih vojnika je za 4 mjeseca poginulo više nego američana za 10 god u Vijetnamu.