Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sto mrzim arape, smrdljive bradonje i uscuhle nindje! Ocima ih ne mogu gledat, gade mi se! Samo vi njih pustajte vamo i nek grade kuce... Gamad i kozojebi!
@zis76mm A trebas i ti da anliziras faecal bakterije po rukama da si manje zarazan. F.... Muslimani najcistiji narod - a sto li nam tranvaji smrde ko konjusnice? Nikako mi nije jasno.
europa europljanima! svu gamad iz afrike deportovat nazad!
Tako je, rasisto
@Sinama Pongolle Tacno, neka vrate djelove evrope koje su oteli od muslimama. Spanija na primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ima veze sa Islamom isto kao što tzv. sveto trojstvo ima veze sa Islamom. Dakle, u potpunoj suprotnosti sa Kur'anom i sunnetom Allahovog Resula sallallahu alejhi ve sellem!
ISIL projekata CIA-e i Mossada.
ovo je postalo nenormalno....katastrofa
Paradoks IDENTITETA Musliman u Bosni i njihov sumnjivi merhamet Barsolonu. Zasto? Evropljani - identifikuju se sa stranom kulturom koja propagira njihovo sobstveno unistenje. Evropljani (Bogumili) - indentifikuju se sa okupatorima (Turcima) - Svedski sindrom. Nehuman Moral - Muhamedova poligamia, zenidba dijece i ubijanje nemusimana. Jedini koji vole Bosnu - Jedine izdajice Bosne. Sve objasnjeno u Alijinoj Islamskoj Deklaraciji i njegovim dijelima za vrijeme rata.
Bosanski Merhamet za Barsenonu: Paradoks IDENTITETA Musliman u Bosni: Evropljani - identifikuju se sa stranom kulturom koja propagira njihovo sobstveno unistenje. Evropljani (Bogumili) - indentifikuju se sa okupatorima (Turcima) - Svedski sindrom. Nehumane Moral - Muhamedova poligamia i zenidba dijece od 6 godina. Jedini koji vole Bosnu - Jedine Izdajice Bosne. Sve objasnjeno u Alijinoj Islamskoj Deklaraciji i njegovim dijelima za vrijeme rata.
Kad je u kinima ova drama. Jesul ovo posljednje scene za ovaj film ili ?
Za Tbra i Naser- Necu da ostanem priglup i mogu da vam drzim predavanje o Kuranu(bez falcificovanog prevoda) o Istoriji (u kojoj su se ustase zvale fasisti) a isto tako iz prve ruke upoznat sam o zbivanjiman 92-95 na zelenoj strani. Na zapadu uradjena jedna anketa koja je ispitivala odnos muslimana prema terorizmu. Oko 90 posto se izjasnilo da ne podrzava terorizam ali oni nebi prijavili teroristicki cin koji bi znali . Barcelona Sarajevo pobratimski gradovi od 86. Vas oba prikriven teroristi
dobro hadžija
koji ti je bgt bio prosli nick, nema puno takvih budaletina na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Operacija labrador- dao si super komentar samo mi objasni gdje je tu uloga BIH i dinastije Izmetbegovic. Kako prevazici da BIH postane nova(stara) baza terorisma i samim tim izbjeci poziciju koju danas ima Gaza
Neymar is back
Dok je don Tito bio na vlasti ne da je drzo svu marvu u Jugi pod kontrolom nego i bliski istok i afriku. Vremena se promijenise BIH ce uskoro biti glavna baza za terorisam protiv Evrope. Prva mjera ukidanje bezviznog putovanja, druga mjera -trece poluvrijeme.
Ti si fakat inspirativan... http://www.6yka.com/novost/93856/ovako-je-broz-govorio-o-terorizmu-da-je-svijet-poslusao-ovaj-titov-savjet-danas-bi-sve-bilo-drugacije
@GirlfromIpanema "fakat" BULO je vulgarna rijec za tebe tako finu i nevinu. Mrs u Gazu i povedi svoju "ROBKINJU" majku - Izdajicu Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
libo me ckapi,kad su mladic i karadzic sipali hiljade granata po Sarajevu i citavoj BiH,ubijali djecu koja nisu uspjela ni prohod,evropa se ibretila,nije im bila dovoljno blizu nasa patnja..Barselona mi je daleko ko onaj sto je prvi prohodo po mjesecevoj prasini...
@Troll Ne nije istina Troll , mi smo se samo branili i imali puno manje municije i muda od vas sa Grbavice
Na snimcima u Barceloni bilo je mnogo gumenih lutki po trotoaru razbacano ! Sve je snimano iz daljine ali se podvala ne može sakriti.
@drugovi.carice Ma ja ba, nešto slično ko na markalama kad su lutke stavili, fol leševi. E glupane jedan zatucani
@MustaffaGaraggic Propaganda u medijima uz nemogućnost provjere video klipova postalo je najjače oružje zapadnih režima spremnih da svakog stanovnika u svijetu oblikuju i inputirajumu mu svoju istinu. Iza ovih događaja krije se kriza kriza kapitalističkog sistema koji nepovratno propada, odnosno društvo koje se nepovratno urušava nemogavši da ljudima ponudi slobodu i pravdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koliko nase djece ide na ekskurziju u barselonu,posaljes ga da vidi svijeta i onda ti ova gamad ga ubiju ni kriva ni duzna
zalim za svakom nevinom zrtvom,ako te to interesuje,samo sam zelio da se ljudi malo poistovjete sa porodicama nastradalih
Ovi dogadjaju nemaju nikakve veze ni sa vjerom nit bilo cime, sve je ovo politika, neke jace sile, neceg sto mi necemo haman nikad razumjeti, samo nam se servira prica i dogadjaj, nevini stradaju i tako ce uvijek biti... spread LOVE, peace :)