Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se mijenjamo Ameri, ja ću doći tamo i čekati tu apokalipsu, a vi dođite u Bosnu. Jel važi, ovdje neće biti apokalipse.
ma nemate vi blage veze sta je apokalipsa, bitno je da su stomacici puni i gu**ca zavaljena u fotelju i je*e se vama. od srca vam zelim jos jedno stotinu takvih nepogoda, cisto da vam makar malo dodje iz guzice u glavu
Ma nije nikom uništena klima, to je pre*eravanje medija, klima se mijenjala od kako zemlja postoji u određenim intervalima ili su možda praživotinje vozale mercedese, audije itd. dok ih nije ledeno doba spopalo
kad jednog dana saberu 2 i 2 tj skontaju da su nam svima unistili klimu, to ce oznaciti preokret u nacinu razmisljanja i odnosu prema prirodi.