Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo usporava samo jedan metak, sta je sa ostalih 5 koje inace ovi drotovi ispucavaju u nigere kad ih prepadnu?
Ne odobravam ubistva nedužnih ljudi. Ali brate, Amerika je TITO sve proceusira kako treba. Pokušaj pljačke 10 godina. U BiH pokušaj ubistva 10min (samo da ga privedu), a ubistvo je 10 sati, nako mlao pričaju i kafe piju.
policijajci u americi uvjek patroliraju u paru, jedan neka stavi dodatak, drugi neka koristi pistolj bez dodatka, u slucaju da budu morali upotrjebiti silu, policajac sa dodatkom prvi puca, ako situacija bude bezizlazna, onda neka drugi policajac iskoristi svoj pistolj i gotova stvar :)
Kakva glupost. Ovo sranje otpada nakon prvog pucnja. Znaci prvi put promasis, i trebas da trazis po dzepu novi da montiras, a do tad te upucaju 5 puta. Druga stvar ionako slabo koji policajac ispuca samo jedan metak u takvim situacijama, obicno to idu 2, 3 za svaki slucaj.
pogledaj demonstraciju prije nego sto pocnes pametovati, na osobu sa pistoljem odmah puca, dok ovo cudo montira kad na njega ide napadac sa nozem u ruci
Procitaj ponovo sta sam napisao prije nego sto pocnes baljezgati i braniti ocito retardiran i beskoristan dizajn. Opet postavljam pitanje, sta se desava ako policajac promasi "napadaca"?
a da stopu smrtnosti smanjite tako sto necete pucati u glavu ili vise metaka u predjelu grudnog kosa.. neizzivljeni drotovi jedva cekaju da izadju na ulice, kao nasti sto cekaju tekme pa da se "ispucaju" malo na ljudima.. ako se osjeti ugrozenim, sto ne puca u djelove koji nece izazvati smrt "nasilnika"?
istina.. slazem se u potpunosti.. ali uvijek postoji jedno ALI.. imas more clipova gdje policija ubija ljude onda kada apsolutno nema potrebe za tim.. kada cak nisu pretjerano niti ugrozeni.. medjutim, valjda se osile malo vise.. "krene" ih jbg.. barem ta ubistva mogu biti sprijecena.. 10 ljudi, 10 ljudi.. i to je smanjenje stope smrtnosti.. ono, nije svaki put potrebno ici do tih granica.. a o pretjeranoj upotrebi sile da i ne govorim jbg.. vjerovatno si i sam gledao te clipove.. ne branim gradjane, Bozze sacuvaj, jer da je sve ok, policija nam ne bi bila niti potrebna.. samo kazem realno..
sve zbog 2-3 crnca !!!!
A da možda policiji praćke podijelite...
Rubber bullets, anyone? Taser guns?
ovo ide na prvi pucanj,a poslije kako policajac odluci hocel metat ovaj kurton na cijev il nece..
dakle, slobodno i dalje pucajte u nenaoruzane crnce. nema veze. samo sad nece biti na licu mjesta mrtvi. mozda prezive, a mozda budu sporo i bolno umirali. u svakom slucaju, samo vi pucajte, niko vam ne brani, niti ce vam ko suditi za to.
Dje si crncu, nisam te prepozno?!
uuuups, zaboravih da na balkanu nije normalno reci bilo sto u korist drugog i drugacijeg. moras se drzati svog stada i samo tu blejati. ovco, poznadoh te odmah ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Demonkratija se brani oružjem.