Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zar će se i kod nas ko sjetit srezat kakvih troškova bespotrebnih kantona,finansiranja stranaka..kažnjavat ljude koji blokiraju dolazak investitora itd..(sjetit će se raja na neminovnim protestima)
Imam ja jedan jednostavan prijedlog kako BiH malo vratiti u normalu: smanjiti plate za koji postotak svima koji su na budžetu i imaju neto iznad recimo 1400- 1500 KM. Gospoda budžetski paraziti će i dalje živjeti k'o lordovi, a uštredjele bi se ogromne količine novca. Mislim, stvar je jednostavna, samo što oni koji to mogu postići, ne žele.
Što je najgore,zbog svih tih parazita se uzimaju krediti od MMF-a,svoj administraciji skresati plate,ali oni to ne žele,nažalost,evo idu izbori,je li koja stranka takvo što obećala ?
Zbog postepenog izlaska Grcke iz ekonomske krize, BH odlucila da uvede dodatne akcize na zrak I vodu...