Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima nade za bolje sutra...
Posteno i svaka cast. Na ovo niko ne moze reci nista ruzno jer je ovo LJUDSKI. A nije ljudski kad neko napravi zlocin, genocid i jos prica da se to nije desilo! Neka ovo bude za primjer kako zajedno mozemo ici naprijed.
Tako treba da reaguju roditelji, i da ih nauce da cijene tudje i da sutra postanu korektni kao i svoji roditelji...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast roditeljima koji su na ovaj način uradili dobro i sebi i djeci, jer ako djeci dozvoliš da se ponašaju krajnje bezobrazno prema drugima, sutra će se tako ponašat i prema tebi.
Svaka cast roditeljima, ljudi za primjer! Malo je onih koji bi postupili ovako.
@Trasimeno u vasem zitu zla kukolji su ovakvi pozitivni primjeri
Ima kukolja i zlotvora kao sto je Kordic, ali ih ima dovoljno i u vas.
Svaka cast , ovo budi nadu da jos uvijek imamo pametnih i odgovornih roditelja.
RESPECT za takve Roditelje svaka vam Cast👍
Lijepo je ovako, svaka cast i za jednu i za drugu stranu. Treba biti covjek
jučer novinarka izvještaje i kaže,ali ovde i onako niko ne dolazi niti tu živi.Eto hoće da kaže,pa šta smeta ako su to unakazili.A kako da dođe ne(T)ko među divljake.
odakle djeci puške?
Svsk čast roditeljima. Malo ko bi to uradio. Djeci treba ukazati da je to što čine ruzno i natjerati da sve poprave i ociste. U što su nam političari koji stalno propagiraju mrznju doveli djecu. Nisu jedini roditelji koji odgajaju djecu, tu je škola, mediji i najgore, ulica.
Naivni Bosnjak
Aferim Enes,sve sto si rekao potpisujem.
Dijete griješi, iznova i iznova. A roditelji su ti koji ih ispravljaju i upućuju. U ovoj prilici su ih ispravili. Tako i treba. Svaka čast.
Konacno nesto pozitivno od Hrvata
Ni vi niste zlato, u svakom zitu ima kukolja!
zamisli batina malih debila sto su dobili, pa im nece vise pasti na pamet ikad ikome ista
Bravo, gledajte i ucite kako treba djeci davati primjere, ovi vise nikada nece, a prije svega, shvatit ce zasto je to toliko pogresno, roditelji za primjer u danasnjem retrogradnom vremenu.
Svaka čast roditeljima, ako je navedeno istina. Mi moramo biti bolji i uzor djetetu, i sve će se posložiti. Samo odgoj, a ne prepuštanje ulici