Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ćeš krenut na putina/rusiju pa stati? Nije dzaba baja rekao, Jer kad krenem ja neumem da stanem, Jer kad ljubim, nikad ne omanem, nikad ne omanem... Baja srbin zna, ali ne zna prigožin kuhar. Zato što je sad omanuo, sad će ga putin poslat zajedno sa vagnerom u nestanak. A mogao je učiniti ono što nije uspio ni hitler.Osvojiti moskvu. San napoleona, hitlera, osmanilija, vjekovni, tisućljetni san, prigožin omanuo, svršio na pod, i sad će putin svršit njemu u guzu.
Jedva u Bahmut (velicine Travnika) usao, a on bi Moskvu sa 12 miliona stanovnika da zauzme.
buduci da su komentari na paradu iskljuceni. Da kazem da sam uzasnut i protiv ovog cirkusa kao i 99% stanovnika Bosne...
Pa imaš youtube možeš svaki dan se snimati i pričati kako si užasnut. Neće te morati cuvati policija
Uzjebali se kliksovi geostratezi od jutros😄
Jbote kosto nemozes danas kako treba kvalitetnu teletinu kupit, tako je i sa revolucijom! Sve na baterije Koda je Netflix pravio scenarij!
Joj putka ne smije nista i prepo se wagneraa.Hahahahahaha .Postavi mu Pirozgin uslove i ovaj ko mis se povukao.Hahahaaj
Ćirkuz ali zesci
Zasto sam blokiran klixe?
Jazavac još koji dan i tvoje je isprdiloo
Jazavac još koji dan i tvoje je isprdilo
Jazavac još koji dan i tvoje je isprdilo
Sta li je pozadina svega ovog, uglavnom lijepa prestava za narod ili pak prikrivanje neceg velikog..🤔
Sta li je pozadina svega ovog, uglavnom lijepa prestava za narod ili pak prikrivanje neceg velikog..🤔
Finale zvijezda granda idemooo glasajmo za naše hehe,,hebeš ove naštimane ratove,,ovi danas je bio samo seks plaćenika i ruskinja
Pa ovaj Prigozin ce izgubiti glavi ubrzo i nece biti javno istinito objelodaljeno od cega je nastradao , Lukaseno ga je prevario !
Znači osjetio je Putin šta znači prpaaa😊😊😊 kakva si ti vojna sila druže drugi ti izvlače guzicu 😂😂 Samo je pitanje vremena kad će opet krenuti na tebe bolje ti je bježi . vidim i mile se napokon javio kaže daje podršku putuju a šutio je dok je putin bježao hahahah
Nesloga u agresorskim redovima. To je dobro. Pored toga, što više budu ginuli pripadnici manjina u agresorskim redovima, javlja se veće nezadovoljstvo i bude se nacionalni osjećaji. Mora se ići ka dizanju pobune u ruskim republikama i težnji ka otcjepljenju od Rusije. To će biti moguće sa mnogo vojnih žrtava tih manjina. Neka se tuku unutar Rusije i proglašavaju nezavisnosti. Što više žrtava - lakše i ranije dolazi do pobune. Uskoro slobodna Karelija, Nezavisn Boškoristan, itd.
Joj cirkusa! Kome Vi solite pamet ovdje? Yebi ih nek se poubijaju medjusobno, koga libo racku?? Kofol idu prema Moskvi, pa stanu, pa pregovaraju, pa se predomisle?? Bajke za malu djecu!!