Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će to sve kod nas zavrsiti.
Ljudi sve su zemlje zabranile u evropi Astra zeneca ne buditite budale da primite tu vakcinu.
ne budite budale i jednu da primite
Normalne države koliko toliko brinu za svoje ljude, pa makar i medijski, dok kod nas vape da se bodu bez obzira na sve i još se hvale po forumima i portalima. Rijetki provjeravaju i čitaju o smrtima od vakcinama u mnogim zemljama. Mediji šute o tome i samo prelaze preko toga. Smrt od vakcina se ne broji i ne važi, a o nus pojavama da i ne govorimo.
Astra Zeneca im služi samo kao distrakcija od prave istine da bi nastavili sa Pfizerom. Koja je razlika između đubreta A i đubreta B?
A naši tek počinju sa istom i hvale se, stoka, dzaba govoriti, jos novinari pisu to je spas, svetinja, ovo ono.
Idite malo na Google upisite na njemacki ili engleski ili nizozemski nije vazno,pa se uvjerite u Astrazeneca jel dobro primiti vakcinu tu ili ne posto boravim u evropi i znam dobro :))
Na kraju jbg opet Bosnjo ispade najpametniji,de vi prvo sve probajte pa ako vama nista ne bude onda cemo mi ha ja :D
Pa zasto kod nas su svi primili i kazu normala.
Nestalo je i kisika u bolnicama
kako ce napraviti vakcinu kad sami kazu da jos nisu sigurni sta je ovaj virus??
Astra Zeneca ni u Zenici nije popularna. Daj brate Ruske dok se može još nabaviti ubrzo nam neće niko ni paracetamola prodati kakvi smo
Danas su sa AstraZeneca vakcinisali uposlenike i zdravstvu KS...divno
svi dobili temperaturu. ljudima nije dobro djetam. strasno sta rade ljudima debili
Vajcina je nastala prebrzo da bili bila djelotvorna.Jos uvjek je u fazi usavarasavanja.Potreban je veoma velik period, za savrsen serum, koji stiti covjekov oraganizam 100%
Prije 2 mjeseca ubijali nas clancima kako nema sanse da su vakcine nesigurne, da je to napredna tehnologija koja samo moze pomoci. How yes no. Hajde da vidimo sta ce biti do kraja godine
Sad vam je jasno sto nam je Vucic poklonio vakcine. A klix i Senad Hadzifejzovic su jos jednom nasjeli ko bekani na vlaske podvale.