Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci o Srbima kad su i Crnogorce i sve ex yu drzave okrenuli protiv sebe.. Je li im ostao jos neko u Evropi ko ih podrzava? Osim brace Rusa i Grka s kojima su orgijali po Sarajevu i Srebrenici..
@BeringAB Ti si dokaz koliko su srbi glupi i retardirani!!! A na vasu zalost takvih je sve vise svaki dan...sto nas dovodi do saznanja da onih 15-20% postenih ne mogu oprati ljagu zbog vas retardiranih i nepimenih sumskih ljudi
dry..opet ti o pobjedama 😂😂😂 a genocid oko vrata nosaš 😂😂😂🐒🍌
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaustavimo Bošnjačko-Hrvatsko neprijateljstvo. 🇧🇦🐵🤜🏽🤛🏻👱🏻‍♂️🇭🇷
I ja sam za prijateljstvo, ali ne tako što će Bošnjak biti predstavljen kao majmun crne rase!
@KrkyMaranatha Reci to Draganu Covicu, a ne nama. Mi nismo ni zapoceli rat. Vec Boban i Tudjman.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Er ist ein niederträchtiges, schamloses Arschloch. Ich lebe in seinem Land, die anderen Österreicher denken nicht wie er, die haben ein Herz, wobei das nicht bei diesem Unmenschen der Fall zu sein scheint.
Buš, Obama, Ivo Andric, Handke ...jos im fali Hitler ...nobelova nagrada za knjizevnost je ocigledno parodija i dodjeljuje se šovinistima i fasistima!!!
Hvala našim prijateljima Albancima iz Republike Kosovo i Albanije,hvala Turskoj i Hrvatskoj.
Srbi ne samo da su okrenuli sve narode protiv sebe i sa svima ratovali, nego su onda i putem svojih spijuna i sluzbi uspjeli zavadjati i druge narode medjusobno da bi oslabili koaliciju protiv sebe.
A istu je dobio i americki predjsednik u trenutku dok je vodio aktivno dva-tri rata u svijetu pa sta ocekivati
Jos jedan dokaz da srbija nije prestala da vodi milosevicevu trulu politiku.
svaka cast svakome i veliko postovanje ko god osudi i bojkotuje ovakvog obozavaoca genocida i ratnih zlocina jer je na pravoj strani ali ovde je jedini problem sutnja drzave kojoj pripada ovaj i sutnja vjerske zajednice kojoj pripada isti jer sutnja je dosta puta znacila podrsku a to jako,jako zabrinjava jer on onda nije ,,pojedinac,,koji lose misli
Turska je vec jucer donijela odluku da neucestvuje i o tome su pisali i strani mediji dok neki nasi tek veceras. U stranim medijima se naglasava da Turska bojkotuje najvise zbog negiranja genocida u Srebrenici. Hvala Turskoj sto je uvijek uz BIH !
Hrvati, Muslimani, Šiptari i Turci. Kakvo društvance! AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA
@BeringAB Društvance koje će vam y_e_b_ati mater kad-tad...
dodjela nobelove nagrade ovome(ne)covjeku je samo dokaz da fasizam nije do kraja pobijedjen 1945 i da dosao vakat da se on iskorijeni jer donosi samo zlo i taj kancerogeni dio danasnjeg drustva mora nestati za dobrobit citave planete
Turska odmah da prizna genocid na Jermenima. Najogavnija nacija na svetu, nema gorih. Sto se tce ove boranije albanije, kosova, hrvatske i bih sutra mozete uzivo da pratite i placete. Anti Srpska histerija od strane mikro instant nacija osim turaka govana osmanskih. Izgleda Evropa vise nece da lize ostatke govana osmanske i germanske imperije. Mozete svi zajedno da mu ga podu....
Šta veli čiča Draža Čović na sve ovo ?
Na kraju svi bojkotoju osim Srbi. Sami ostanu i dijele sebi nagrade xD
@ZutiGolub Ovo je za nepovjerovati kakve zakljucke izvlace Bosnjaci i jos imaju podrsku od drugih Bosnjaka, sto mozemo vidjeti na osnovu pluseva. Nagradu dodjeljuju stranci koji sjede u Nobelovom komitetu, sa kojim Srbi imaju veze, koliko i sa Antartikom. Dodjeljuju je strancu. Srba nigdje nema u toj prici, a prosjecni Bosnjo je dosao do zakljucka da Srbin sam sebi dodjeljuje nagradu. Bravo.
Da svijet nije licemjera,nikoga sutra ne bi bilo na dodjeli nagrade.
Turska će da bojkotuje ceremoniju dodjele Nobelove nagrade Peteru Handkeu. Zbog čega? Kažu, zbog toga što je Handke davao podršku Slobodanu Miloševiću. Koja su to govna i licemjeri. Pa ta ista Turska nikada nije prihvatila rezoluciju o genocidu u Srebrenici. A genocid i etničko čišćenje su upravo zamisli Slobodana Miloševića i fašista iz Srbije u cilju stvaranja "velike" Srbije.
@jadran140 Prije ce biti da je otac bosnjacke nacije Alija Izetbegovic alijas Zivkovic, zamislio zlocine u Srebrenici, a zato postoji izjava tadasnjeg vodje Srebrenickih muslimana, koji tvrdi da mu je Alija na Klintonov prijedlog ponudio da zrtvuje pet hiljada muslimana iz Srebrenice. Naravno, Aliji to nije bilo tesko, jer vjerskom fanatiku ne smeta smrt tolikog broja ljudi za ideologiju.