Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješno je i pomisliti koliko crkvi u svijetu ima predmeta vezanih za Isusa, dijelova križa, eksera, trnovitu krunu, pelene, platno u koje je bio umotan, čak i kožicu sa vrha penisa. U svoje vrijeme je bio relativno nebitna ličnost, bez muzeja i maozuleja.Većinu predmeta crkve su dobile 1100 godina nakon njegove smrti. Autentično kao da danas u Zagrebu nađem otpali šaraf sa bicikla i prodajem ga kao dio krune kojom je ubijen Matija Gubec.
Isa nas
Nije hodao, vec lebdio nekoliko cm iznad stepenista, napisite kako je bilo. I mali zeko je bio sa njime i pricao mu viceve.
A jeste svi pametni i nacitani blago nama nema veze u sta vjerujes ali nemoj omalovazavat ono u sta drugi vjeruju to samo pokakuje kolko si zalupan i glup cast izuzetcima al nazalost oni su ovdje manjina
Oni pretpostavjaju(krscani) gdje je hoda a mi(muslimani) znamo sa sigurnoscu gdje se kretao Poslanik a.s i ne pravimo toliku halabuka oko toga cak bi i potcjenjujemo svoje.
Vjernik, ha bio katolik, musliman ili pravoslavac, je uvijek velika budala
@tattoo.girl Bake, ne otkrivaj polozaj!
Čudo je samo da neko još vjeruje u ove gluposti u 21. vijeku.
Kad nasi predsjednici skuju plan kako se docepati Vatikanskog blaga .. 😁
Sreci nigdje kraja.
Zato tamo ide Laktaski vepar da se i njemu proba uvuci u paksu nebi li mu kad odleprsa i tamo pripremio kakvog lopovluka da zivi u izobilju ali ce tamo samo dobiti👃.
Zar nije smisao svake vjere približiti se Bogu/Allahu/Svevišnjem.. osjetiti prisutnost i blizinu Njegovu? Zašto onda kriti relikvije, ostatke svetinja koje bi mnogima pomogle na putu ka duhovnom zbližavanju i čuvati ih za specijalno odabrane??
Kad su oni svog poslanika izdali i razapeli, sta se onda cudimo sta su nama u ratu radili
svete stepenice u vatikanu??
Hvala investitorima i firmi koji su sagradili ove stepenice u spomen isusa.
Zar je Isus bio u Vatikanu,kako je mogao biti u Vatikanu kad su ga Rimljani razapeli u Jerusalemu dok još nisu ni prihvatili kršćanstvo ,nešto tu se ne podudara
....molim ove što su mi dali minuse da mi argumentovano dokažu da je Isus bio u Vatikanu prija nastanka kršćanstva .
stepenice su donesene brzom poštom expres.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
glup narod pa vjeruje u budalaštine