Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isti Muaherm Serbezovski
Šta ti propaganda radi. Operu ljudima(ovcama) mozak za godinu dana. I ovi ameri misle da imaju neku demokratiju i da oni imaju neki uticaj sa svojim glasom:D i sto je još gore, oni misle da ima neka razlika izmedju demokrata i republikanaca:D imaju iste ciljeve, samo idu drugim putevima do njih. pa tamo što više imaš para , više imaš uticaja. A oni upravljaju citavim svijetom, žalostan svijet.
Ti si nepismen kreten.
@geraldklix Mrs hebem ti mamu u paksu, gofno jadno. Prepoznalo se gofno kao ovcu.
"ne podržava homoseksualne aktivnosti" Pa dragi klix novinari u pokušaju, možete li objasniti šta su to homoseksualne aktivnosti?
@Vandelay0071 samo to?
@Reporteristine a one parade? Šta je to?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi ameri sve gluplji i gluplji, ali barem ce se sad Amerika raspadat iznutra nadam se samo da ce ostatak svijeta biti pametniji.
Ima nade za demokratiju i elementarnu ljudskost i pristojnost u Americi. Trampokalipsa je izgleda odlozena na neko vrijeme.
@instantkarma a joj ovce. Ko još vjeruje u ovu kvazi demokratiju? Samo mogu ovce.
@Reporteristine Ti si nepismeni kreten.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljevičar? Djeco draga, i republikanci i demokrate su desničari.
A sta je onda po tebi Berney Sanders?
@Undercover Brother Od vremena Franklina Roosvelta demokrati idu u lijevom pravcu, a republikanci se smatraju desnom i konzervativnom strankom. Tako kaze istorija, a i danasnje politicke cinjenice govore tome u prilog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dokaz da se trebalo i moralo ubiti fašističkog zločinca vladu šantića............https://www.youtube.com/watch?v=KdCC_X_H-ig&feature=youtu.be
@tinker0 NARAVNO!!!!!!!