Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vam pas matereshinu dosadnu i napornu
Ok dali ste upozorenje i svi se mozemo zaraziti samo nam recite koliko vam je LGBT lobi platio da ih spomenete tj branite.
Baš fino.Samo ja neću u lock down zato što je u Berlinu danas Christopher Street Day i preko 500 hiljada ljudi pleše,ili šta god da rade.NE ZANIMA ME.
WHO treba ukinuti. Terorisu citav svijet a finansira ih BG i farmakomafija
Dabogda im se sjeme zaturilo
Mrs i vi i boginje i korona i nafta i psenica i ulje i Ukrajina i Putin i svi zajedno u p.m.
Na koncu će toj bagri ponestati životinja za nazive boleština koje izmišljaju i kojima izlučuju blesavi i nepismeni narod...
Na koncu će toj bagri ponestati životinja za nazive boleština koje izmišljaju i kojima izlučuju blesavi i nepismeni narod...
Evo, sad slušam HRt , i kažu da je to globalna prijetnja...da li je globalna epidemija sinonim za pandemiju ili šta ????
Da je normalno nebih Bog unistio jedan narod tj.Lutov zbog ,,parenja,,muskaraca
čuj sex između muškaraca, alasalmet gluho bilo, nedo bog nikome.
corona vol2
WHO nas ne interesuje narod oće da se blokiraju informacije od njih.Mi ćemo se pojedinačno svako o svom zdravlju brinuti.Ne treba nam pomoć.
Ajmo vakcina za pedere 3 doze min
manki who??
sada ce nam još za ovo vakcine izmisliti,pa se ti muzafere kupaj.
Samo treba legalizirati majmunske boginje.Kad brak im legalizuju mogu i boginje.Šta se boje boginja!☝️