Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Ameri odlucili i u Saudiji demokratiju da uvedu
@Adza nebi rekao jer ameri nisu bas toliko glupi da sami bombarduju svoje firme koji crpe naftu ovo je djelo Huta iz jemena oni napadaju dronovima i raketama zemlja zemlja a saudijska arabija bombarduje hute u jemenu zato sto hute finansira Iran.
huti razvaljuju slugansku dinastiju sauda ...
Raspotochje goriiiiiiii…………….
Ja mislim da ovo nisu ameri uradili njima nije u interesu to isto kao egipat libija palestina afganista yuga ...
¸Interesantno, ništa se ne piše o genocidu nad Houtima, samo o napadu na Saudijsku Arabiju
terminator, napad dronova, počelo je
Dron se dronom izbija .....
Trebali bismo povjerovati da najveća naftna postrojenja nisu bila zaštićena, posebno nakon onih napada od prije par mjeseci. Ovo je planirano da posluži kao izgovor da se nad Jemenom izvrši agresija.
gdje ce na svet zemlju,tobejarabi
poceo rat dronovima looool ....sve sta coek izmisli okrene se kontra...nazalost
Sada ce sve poskupiti...prvo kod nas.
Kompanija se zove Saudi Aramco, a ne Armaco.
idem za cvaju nalit
Nemoguce je terorisati nekog - a ne ispastati za taj zlocin. Dosta je Saudijska Arabija ubila Jemenaca (Huta), sad je red da im uzvrate. Polahko ce da pukne prijateljstvo između Amerike i KSA, te ce na Bliskom istoku da zavlada mir.
@dozd103 halooooo znas ki ko su Huti? Siti? Jesi li vidio kako placu i kukaju sad za Asuru ???? Iran napada saudiju preko njih ba a ne obratno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ArMAco????? Pa mogao si novinarčiću barem ime kompanije prepisat kako treba, ako već nisi dovoljno pismen za korektan članak.
Sta ima Huti izvrsili napd otkud njima dronovi!!!Hahahah Huti hudi nemaju mobitele ni 3G a kmoli dronove oni su zaostali.Ovo su misevi iz Izraela odradili!
Imate li vi radare
zaspao radarist