Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno sto kaljate njeno ime svako malo.......pustite zenu na miru da pociva !
...mi5 & mi6 se dosljedno brinu za interese njemačke krune "windsor". mrtva usta ne govore. a što su , eventualno, i govorila za nosače zvuka & slike, bude bunkerisano bolje nego za vakta josifa visarionoviča džugašvilija. speaking about democracy, as usual. baba u plavom kostimiću je pobijedila. i ona "lijepa" kamila.
a kasnije kad je zavrsila sa muslimanom zbog koga je htjela ostaviti charlesa su smjestili njoj saobracajku jer bi to bila velika sramota ......
kurva karalica prava
Steta sto nije imala priliku da upozna Laktaskog sirovinu odmah bi se tamo doselila
Pa čujte.... Nije se Šarlsu sviđala. Bože moj.
Diana ili Spaček ?
Kurava
Lako je sada baljezgati...mrtva usta ne govore.
Sinoc je bio citav dokumentarac na National Geographic, upravo se u njemu spominje sve sto je ovdje napisano.
Hurvo !