Beograd jedini iz regije na listi
248
Najpoželjniji grad za život na svijetu je Melbourne
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni bili u BanOvicima.
Bg nije uopce cetaljski grad, naprotiv tamo te niko nista ne pita, ukoliko imas love zivis super, imaju 12 pozorista, bezbroj kina, mjesta za slusanje muzike-kakve god zelis od klasike do turbo folka., restorana ko\' u prici sa klopom kakvu pozelis, prema tome ne svirajte.bg je (iako i ja pored sa navise volim split) dobro mjesto zazivjet.
Ti se fino vrati u beograd. Dosta su Bec opoganili takvi poput tebe neintegrisani. Ionako austrijanci cupkaju i cekaju kad cete se vise iseliti. I Bogu i ljudima ste dodijali vise s glorifikacijom balkana. Lijepo se vrati u svoj Beograd i mirna Austrija.
Ma nije to anketa, nego istraživanje. U anketi gdje su \"građami\" birali i koja je bila sumnjivog porijekla, Šeher Sarajevo bilo je na prvom mjestu, a izabraše ga \"rođeni Sarajlije\". Mila nano............upomoć.
U sarajevu je prije agresije bilo lijepo živjeti, ali sad je puno \"runda\". Šta ćeš, tako ti je to.
Gradeee mooooj
Kakav Bec, tamo konji seru po ulici i sve smrdi...
moji bosanci SIROKI JE NAJ NAJ LJEPSI........SIROKI SIROKI,DODITE I VIDITE
Imal nas gdje?
HURAAAA ZA ZITOMISLICE,,DOLE MELBURN I DIVLJA AUSTRALIJA HURAAAAAAAAAAAAA
ajde bre kakav Bec, sredjen i uglancan da nema gde, ja zivim u Becu, iz Beograd sam, doveo sam ortake Beclije u Beograd da vidim sta ce da kazu, odusevljeni, kazu urbanost, haos, veliciina grada, kazu to je metropola, kakav Bec to je eksperiment, Beograd je grad u pravom smislu te reci, eto to su mi rekli Austrijanci keve mi moje!!!Beograd je bre svet! ;)
ako imas kinte i zivis u Beogradu, maltene skoro i da nema razlike od drugih evropskih metropola, e ako nemas kinte, kao ja, a zivis u Beogradu, onda je katastrofa, gledas svaki dan te, muzeje, pozorista, festivale, koncerte, utakmice, restorane, kafane, klubove, prodavnice, a retko gde mozes da udjes i platis, kao da Beograd nije moj, ja zivim u njemu, ali slabe koristi od njega imam, ali zato moj ortak, koji nije nafuran, vozi land cruser najnoviji v8, njegov otac vozi mercedes E klase 2009, a keva vozi fiat 500 abart!! plus planiraju da uzmu jos jedna kola da se svi voze samo u gradu, i uzivaju u zivotu, ali nisu nikakvi krimosi, posteno su zaradeli, drze firmu i to poznatu u Beogradu, cak ako vam kazem mnogi ce znati, i mlate pare, ali to ti je zivot, BEOGRAD, Njujork, London, Zagreb, svuda je lepo, ako imas kinte, ako nemas dzabe bljestavilo Beograda, kad ne mozes da iskoristis nista od toga! :( pozdrav!! kapitalizam!
meni je bec ipak neprevazidjen!!!
Kako nema seher Sarajeva medju svjetskim carsijama?
\"Istraživanje EIU-a rangira gradove širom svijeta prema poželjnosti za život na osnovu stabilnosti, zdravstvene zaštite, kulture, zaštite okoliša, obrazovanja i infrastrukture.\" Nema glasanja, samo činjenično stanje
SARAJLIJA brate ima moju podrsku jbt.zivot lafo doje studira svi imaju stanove na extra lokaijama a kako nece imati covjece kad su od92 pa do 2000 masovno se naselili ono sto se pohapalo pokupovale se nekretnine na eksta lokacija i firme za bagatelne svote postali gazde i ko su ko oni j.bem li ti alija pleme mrtvo sta uradi od sarajva,
nego Boga vam raja znali iko kako se moze tamo otici za trajno zijeti recimo ako imas nekog rodjaka moze li se na osnovu toga dobiti sta trajno.vala unapred