Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova naša GOVNA od političara nemožeš pomjerit iz fotelje sa Buldozerom
--- Poznat po infrastrukturnim projektima tipa vodovod, putevi, fabrike i to. MA da taj političar nije PRIKRIVENI KOMUNISTA ? čim mu nije mjetsa u politici i čim ga kolege tjeraju. Đe ste vidjeli kod Bakira infrastrukture, osim za arape ! Bosanski politilčar koji gradi za ARape. Znam mislićeš da te zajebavamo, ali i mi mislimo da ti naš zajebavaš, pa smo kvit ! :)
Čuj političar napušta politiku, zar se i to može desiti.
ovaj malo podjseca na http://lajker.com/kad-zena-pita-koliko-sam-piva-popio-sinoc/
Nasi nisu poznati ni po cemu dobrome..: ali sjede gdje sjede...i sjediti ce... dok ih ne iznesu.. mozda se u medjuvremenu malo zarotiraju... tek da ubiju monotoniju...
nema toga kod nas!!!! nasi se politicari sahranjuju u stolicama, nista sanduk ili tabut