Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma garant slučajno
Oće li se kod nas u Federaciji klanjat đenaza u odsutnosti?
@Pupak2 Jesi jaro paglu...
Nigdje pisano da je Mursi bio na čelu organizacije koju Sjedinjene Američke Države namjeravaju staviti na listu terorističkih organizacija, ali otežu možda zbog Katara i Turske. Ali SDA to već zna.
Pa opstepoznato je da je rizik srcanog udara najveci u 24oj godini
Pogledajte dokumentarac o prodaji Egipatskog plina Izraelu, a po cijenu 12 puta manjoj od berzanske...
A Egipatski muslimani šute. Izabrali Predsjednika pa ga izdali šutnjom. Jad i čemer od muslimana Egipta.
Vec decenijama postoji oruzje koje ispucava strelice sa otrovom koji ubija srcanim udarom i ne moze se identifikovati pri autopsiji. Ne kazem da su ga ali prljavo se igra oko Egipta...
Čuj u dvadesetim srcani udar? Ubijen je!
@Clark80 od mog rodzaka sin isto sa 20godina umro od srcanog udara.Momak se srusio u prodavnici i do bolnice umro.Ako ima srcanih bolesnika u familiji,onda nema veze godine.