Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek si mu zadala udarac twitom... tramp je nokautiran...ehehhe ... .ebe se njemu on je predsjednik i njegova je zadnja...
Napisala bih i ja nešto o njemu,al mi je mrsko.😒
Da dragi Allah podari lijepi Dženet Džonu Mekejnu, a ožalošćenoj mu najmlađoj kćerki pamet.
Trump je dokaz da potpuni politički diletant, i prikriveni fašista, može biti predsjednik "najdemokratičnije" zemlje u Svijetu, samo ako ima para !!
@SilenceDoogood Nije stvar toga koliko ko ima para vec je stvar da zidovski lobi postavlja na vlast koga hoce i koje podoban njima (zidovima) I po svemu sudeci on ce biti izabran opet na sledecim izborima, nazalost..
@Ja sta mai A o čemu ja pričam ? Jel to židovi nemaju pare ?
Trump - osoba koja u prosjeku izjavi 10-15 laži ili neprovjerenih činjenica na dan.
Mislim da ga je to pravo pogodilo i da tek sad njegov život nema smisla