Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kd vam poslije "izborene demokratije" instaliraju jednog Venecolanskog Al-Sisija pravit cete ovog koga "diktatorom" prozivate, od blata. Eno pitajte Egipcane o cemu pricam. Mursi im "diktator" bio al zato im je Al-Sis "otac demokrarije". Na svaki pogrijesan kasalj ih na stotine pokosi. Ma milina od "demokratije".
Ma bravo venecolanske ovce. Samo "protestujte". Eno poslije protesta i u okviru "arapskog proljeca" kako li uzivaju u "izborenoj demokratiji" po Libiji, Egiptu, Iraku.. Samo kod nas u Turskoj nije nista "proniklo" povodom tog Gezi-"Proljeca" pa ostadosmo i dalje u "diktaturi". Evo "blokirali" nam Internet, Youtube i ostale socijalne mreze. Gledo sam preko You Tube kako su donijeli odluku u Ankari da se You Tube blokira. Sve sam saznao preko neta.
Socijalizam uvijek propadne (SSSR, Rumunija, Albanija, Juga, Etiopija, Kina sa Mao Zedongom, evo Venezuela)
Socijalizam je u skandinavskim zemljama, njemačkoj, švicarskoj i mnogim drugima. Država ti omogući javno dobro poput obrazovanja, zdravstva, penzije, socijalne pomoći i svega drugog.
Sta sad Americi treba od ove male države?
Tamo gdje ameri i korporativni kapitalizam nema uticaj na državnu politiku izazivaju se ratovi i uvodi deMonkratija sa ciljem uništenja socijalističkog sistema i vladavine naroda.
jel vidis moj glupi bosnjo kako se protestuje
@maIosutra633 Protesti u zemljama bivše Jugoslavije imaju efekat samo ako su protestanti naoružani.
volim da dudlam ćune tipovima koji protestuju
eto ko voli prosvjede neka slobodno proba.
Nesto je trulo u venecueli kao i kod nas,samo sto mi nemamo nafte.
Tako je