Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li boljeg dokaza da ISIS-om upravljaju US, Zidovi i Saudijska Arabija!!! Kad Saudija blokira Katar u Iranu se aktiviraju ISIS ovce. Muslimanima uistinu ne trebaju nikakvi neprijatelji dok imaju jedni druge.
@mrAdil Iran će da ga popuši momački seljadija ciganska perzijanerska
Da li bi vi osudjivali IDIL ako bi ovo uradili u BiH parlamentu ;-)
Ja nemam ništa protiv!
Mašallah ! Nisam za terorizam, al dovoljno je Iran uradio zla u Siriji i regionu, da su zaslužuli povratak nazad u vatropokloničko doba. Ne volim ISIS al Kad bi Iran četnici napadali, navijao bih za četnike ! :)
Nije Iran platio ISILU pa im ISIL uzvratio hahah
Arapcine se samo rokaju nema odmora kod njih, iz rata u rat al amerika je kriva za bosnje, kus protiv prepametnog bosnje kojima su idoli arapsko turski teroristi zeljni ratova i ubijanja!
Državna televizija prenijela je da je jedan napadač počinio samoubistvo, a drugog su ubile snage sigurnosti. Nema vece kazne nego izvrsiti samoubistvo,sto daje zakljucak da ovo djelo nije urađeno u ime Islama.O samoubicama necu ni rijeci.
dobice izgleda saudijska kraljevska familija jednu raketu u spavacu kako je krenulo
Ljudi pojma nemaju ko je dao bezuvjetnu pomoć i ko je lobirao za Bosnu i od čije su se pomoći obogatili krvati u krvatskoj. A ko sarađuje sa Amerikom u pravom smisli saznat će se ja na ovom ja na onom svijetu. Ko je napao Irak Saudija ili Ameri? ko je poslije došao na vlast-šije. Tako redom bezuvjeno pomažu sunijske države i zauzimaju ih. tako izlaze i neće da klanjaju za sunijama.
Ovo pokazuje da iza terorizma storje teroristi kriminalci i da svako poistovjecivanje sa religijom nema veze. Druga je stvar sto oni sami sebe tim ohrabruju, ali generalno to su ubice i kraj price.
šta muslimani rade muslimanima ,da ne povjeruješ, prodali se za šaku dolara u sred ramazana
Joj suplje majko draga
trese mi se lada
Eto kako Sunije poštuju Ramazan. Ispade da najviše i ubijaju za vrijeme Ramazana
Šta kaže Izrael na ovo?
@cosmo.3 nesto tipa, eto vidite zbog cega otudjujemo zemlju Palestincima, zbog cega vezemo golobrade djecake za tenkove, zbog cega vrsimo restrikciju vode i struje Palestincima, zbog cega bombardujemo civile....
napad ovih ispranih mozgova na izrael ne bi prosao ni kao prvoaprilska sala