Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Kemo, suti i poklopi se.... sjedi 1 !
I ti isto sjedi na mjesto 1! !!! i kem0.... Vas dvojica nazad u osnovnu skolu...
bugarska je bogatija od bosne po zvanicnim merilima odnosno po ukupnoj kupovnoj moci i bdp tako da ne bacajte neke gluposti i nemate pojma de je bugarska i kako izgleda a de je jedna mala zaostala bosna..ovo vam psie covek iz srbije koji je dosta puta bio u bugarsku
postoji \"djelimicno\" clanstvo u eu. odnosno, neki koji nisu prihvatili sve, neki jesu. kao npr valuta i jos ponesto, nesto su morali, nesto ne.
prodajem stan u pekamu
Vidim neki se uhvatili mog lapsusa :) i opcenito ovdje mnostvo komentara ide na \"lapsuse\". Izgleda da su to sve profesori bosanskog jezika na birou ;) Hvatajte se posla jalijo, i ako neko napravi lapsus, ne pravite od mrava slona ;)
Osim toga Peckham i nije \"London\" pored cinjenice da ne znas ni sa koje strane ove slike se i nalazi to chamuga-selo! Ne provaljuj se po forumima i ne pricaj basne ljudima koji nemaju veze sa Londonom.
W2 - Pembridge Sq. ...
Peckham rulez - najotmjeniji dio grada
Srajeva ni na mapi !
Ma sjajno! Kakav intelektualac! NEDOCARAN san. Sta je pisac htio reci-neostvaren, nedosanjan?
nijedan od ovih gradova se ne moze nositi sa Norveskom i Svicarskom, koje nisu, gle cuda, clanice Evropske Unije.
Sta kažu za uže Zavidovice? Sredina je l\'? Hajd\' super.
Kemo, jel\' ti to uciteljica pricala ili si gledao neki kosovski alternativni dokumentarac?? Engleska je punopravna clanica, samo nije prihvatila EURO kao sluzbenu valutu, na sto imaju pravo sve clanice, samo je pitanje jesu li u mogucnosti. Treba proci ERM2, sto nije bas lako tranzicijskim zemljama =)
Ne postoji djelimicna clanica EU! Moras se nauciti razlikovati pojmove kao sto su : EU, Schengen, Europaischer Wirtschaftsraum (EWR).
Normalno da je uzi London (City of London) najbogatiji posto tu sjede cionisti koji kontrolisu (pljackaju) kako cijeli \"demokratski\" zapad, tako i ostatak svijeta.
a tupana hahaha Svica nije u EU a Brita jeste tupani...Jos nesto: Brita nije u Schengenu a Svica jeste!!!!!!!