Forbesova lista
0
Najbogatiji kriminalci svijeta
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA DODIKA ????
zao mi sto necu zivjeti dovoljno dugo da vidim kako ih eventualno vjesaju, zatvaraju, bacaju i povlace po blatu, zao mi...a taj dan ce jednom doci. I nece dugo trajati. Kako ih samo nije sramota, i kako ne znaju ono sto svaki normalan covjek zna, da nista nece ponijeti na onaj svijet, a zivot je kratak, danas jesi, sutra nisi. Iza sebe ostaviti djubre i smetiliste, i nije bas nesto za ponos ni za potomke, ni za podanike.Jos se kolko tolko dobro zivi od titine zaostavstine, napravljenih kuca i stanova, vikendica, ponekad se ima sta i prodati. Proci ce i to vrijeme.
mene bas zanima kako vi gledate da sef jedne male drzavice od par stotina hiljada stanovnika, za 15-tak godina postane jedan od najbogatijih politicara, vlastodrzaca, diktatora na svijetu? Da, reci ce neko, ne voli Crnu Goru ili Crnogorce, posto vi sve okrenete na naciju, pa neka, nek samo handri vas pa nek je pokrao i cijeli Balkan, ali kako ste samo slijepi i ograniceni, bog te mazo!!! Kraljevi i carevi, dugogodisnji kolonizatori i skupljaci haraca sa svih kontinenata, ne mogu da se mjere sa nasim lokalnim pljackasima titine imovine!!! A kako ih drukcije nazvati??? Prisjelo im dabogda, a vjesali ih njihovi podanici i oni koji ih biraju!!! Narod. Taj isti sadomazohisticki narod koji obozava da ga pljackaju, obozava da ih osiromase, da im dusu uzmu, a sta reci...kad vole, nek izvole, ali zao mi istog tog naroda, neosvijestenog, glupog, neupucenog, nesretnog...a trebalo bi reci, kao balasevic, \"ej, zao mi konja\".
ovaj sinavatra nije na tajnoj lokaciji vec kod Djukaja u monte negro, a nije djukaj jedini koji primi milijardere, prime ih svi, i stite ih, jer su im donijeli silnu lovu, a nikog nije briga kako su dosli do nje, ako njima nisu ukrali. koje licemjerstvo. kad imas pare, i od djavola ces postati najveci svetac, tako je to.
ej, jeste li zaboravili na casove pravopisa, Mikhail Khodorkovsky i Platon Lebedev - pa zar su to Englezi?
a gdje su Djukanovic,Silajdzic?
I mileta i dragance uskoro na listu
skidam kapu ovim intelektualcima al\' kad vidimm nesto ovako http://www.mojevijesti.ba/novost/43322/opljackana-procredit-banka-ukradeno-oko-13000-km
nasi nebi mogli ni stati na listu dok bi ih poceli nabrajati a sve veliki muslimani,srbi,hrvati i veliki vjernici,bismillah a u dzep ellhamdulilah
@dr mr :):) preduhitri me sa pitanjem bv majstore
zasto nema Silajdjica na spisku?
NEma nasih politicara oni su najbogatiji.ali su jos na slobodi :D