Na udaru kritika političara i radnika
1
Najbogatija žena svijeta ponovno dijeli "korisne" savjete
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao brate, djaba joj sve pare svijeta
krmaca
Bilo bi i za nju korisno da proba malo raditi, a ne PIJANA lap.rdati..
Zanimljivo je da bogatsvo nije stupanj moralnog napretka kad covjek gubi osjecaj za moralnu stvarnost.Neko dodje u novine zbog ljepote,pameti,bogatsva a ova je dosla nama radi ibreta dokle covjek moze biti moralno slijep i glup misleci da sa svojim bogatsvom moze dijeliti savjete uspjeha koje je i sama naslijedila.
@bogatas Svaka cast stari/a Logika stvari, hoce da radi 8 sati dnevno (i to brlja i ne radi kako treba) a da gomila para sama stize
N,A.,B.,.I.,,J.,.E.,,M J.,.A., N.,J.,.U. Crkla ti dabogda. Treba tebe baciti u rudnik pa dobro I.,.Z.,.J.,.E.,B.,.A.,.T.,.I.
Sa crncima od dva dolara je pokazala koliko nema pojma o ekonomiji. :) Ali kako reče netko iznad sa ovim je u pravu: \"Nakon što je na sebe navukla bijes radničke klase kada im je poručila da trebaju manje piti, a više raditi,...\"
ma stara je dobra, bez dlake na jeziku.. svaka joj cast na tome. to sto ona govore, mnogi i misle, ali se uglavnom iz politickih razloga (citaj uvlacanja u guzicu) ne usudjuju izreci... ovakav otvoren stav bogatasa samo moze ucinit dobro...otvoriti oci obicnim ljudima da se mrdnu iz uspavanosti i pohrle rusiti sisteme koji su omogucili ovoj i ovakvima da se bogate na tudjoj nevolji... zato, svako joj cast i da nam je jos vise ovakih iskrenih izljeva bogatasa, jer jedino to moze otvoriti oci uspavanom i programirano covjeku danasnjice...
hej bil neko tresao ginu rinehart za pare.....ja bi sviju mi, cak i oralno......
Priča moj komšija da neće da radi osiguran, jer bi izgubio 150KM kao demobilisani borac. \"bolje marka u hladu, veli, nego dvije na suncu\"
ona je stvarno pametna, samo sto vi klixaci ne kontate i ja relativno imam novaca za cijeli zivot i kod mene je bilo naslijede, ali boze moj ja dan danas bih volio malo da se patim, odnosno borim, al jebi ga, ko ce ujutro ustajati rano itd. jos sam cuo da guzva u saobracuju ujutro...
Reichtum: Das macht den Unterschied Evo studije o tome kako razmišljaju bogati, a kako prosječan (u Bosni lijenčuga)čovjek. Prosječan čovjek misli da je novac izvor svih nedaća,a bogataš da je siromaštvo (a ja dodajem i lijenost tako karakteristična za Bošnjaka) izvor svih nedaća. http://de.yahoo.com/_ylt=Au_t5Gj3n1huppWbeorOysEqrK5_;_ylc=X3oDMTgyZG92dnI0BF9TAzIxNDIxNTM3NzAEYQNGaW5hbmNlX1NvIGRlbmtlbiBSZWljaGVfaW5mX1Bob3RvBGNwb3MDMwRkA3N0BGVkAzEEZwNpZC00NjU1OQRpbnRsA2RlBGl0YwMwBGx0eHQDUmVpY2h0dW06RGFzbWFjaHRkZW5VbnRlcnNjaGllZARwa2d0AzEEcGtndgM1BHBvcwMyBHNlYwN0ZC1mZWF0BHNsawN0aXRsZQR0YXIDaHR0cDovL2RlLmZpbmFuY2UueWFob28uY29tL2ZvdG9zL3dpZS1yZWljaGUtZGVua2VuLXNsaWRlc2hvdy8EdGVzdAM3MDgEd29lAzk0NDc3Mg--/SIG=12i6omce9/EXP=1347053637/**http%3A//de.finance.yahoo.com/fotos/wie-reiche-denken-slideshow/
šta reci?! K.U.J.A !!!
???
debela zeno, koji ti je penis!!!
Jasan nam je cilj ovakvih članaka. Naravno da će ovo pobuditi standardnu reakciju kod velike većine. Očigledno je da gospođa nije platila neke od vodećih kreatora propagande. Sutra će pokloniti nekoliko miliona u njihove dobrotvorne svrhe, a mi ćemo zaboraviti da se išta desilo. Ima li šta o našoj političkoj situaciji?
stara podero bi te ko seljak njivu samo za jedno milionce