Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rospijo jedna a ti bogatsvo zaradila time što si izašla iz jajovoda,oplođena i izbačena za 9 mjeseci. To što ljudi vole više se družit s LJUDIMA nego s parama to je vaš problem - kapitalisti. Imate pare ali ste i dalje SAMI I PRAZNI U DUŠI
krmaca debela mora da je nesto dodicku u odu
Ma da naslijedila ono sto su oteli od aboridzana...sve su im oteli.
ima ona stara -sit se gladnu ne vjeruje.......
cuj radite a ona sve sto ima nasljedila.. majku joj j*bem
Glupaca naslijedila lovu od starog sad sere po siromasnima.
Pa zar nije u pravu zena?
Nasi su ih dobro kopirali . Sve je rasprodato .Nije moglo uspjeti k`o drzavno, ali moze `privatno .Uvijek je revolucija bila put do uspjeha ..Sto su nakrali , njihova djeca ce to jednog dana vratiti . Sve se krece i okrece .Samo treba docekati. Bice pive opet za sve .Prave srajevske !
Rudnik naslijedila ! Ko kome moze rudna bogatstva,prirodne resurse prodavati....I Mjesec su htjeli izmedju sebe razdijeliti....Mku him kapitalisticku izderem.Ima li dje potok kakav da kupim i hidrocentralu ,bazene za kupanje,uzgajalista ribe,restorane itd,itd da napravim,?!Pa da ih ja zaposlim ,americke kapitalisticke majke him se naderem.
a sad ste svipostali strucnjaci za njenu biografiju, da zena nema pojma kako voditi posao oceva tvrtka bi joj davno propala...
seree uvelkoo..da nije mozda porucila manje se drogirajte,a pomalo pijite.. a vise sexxaaaa..,,
...šiša nikog nije obogatila...osim slobinog malog, kako reče mama mira...
O M.A.TE..R TI J.E.B.E.M ILUMINATSKU......PA TO JE AMERICKA KOMPANIJA PORODICE HANKOK koji su jedni od najvecih L.O.P.U.R.D.I u Americi...Skoro stoljece plljacakaju ljude sa penzijskim fondom 401K...DEMON KOJI SE NI PO DEBELIM G.U.Z.O.V.I.M.A NIJE U STANJU POCESATI SAM A SAVJETUJE LJUDE DA RADE.....HOCES MALO LJUDSKE K.R.V.I S.O.T.O.N.O???
Novinaru nije bas gramtika jaca strana. Samo mali primjer : Australska - treba Australijska, Australci -treba Australijanci.
Pa, imaš li ti imovine? Ko ima imovinu nije na ovom besposličarskom portalu.
Poduzetnici su najveće blago države.
Pametnica! A svoju lovu je naslijedila....