Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno mi nikako nije jasno zasto bi asad koristio ovaj otrov stotinjak km od prvih borbenih linija? Zasto bi izazivao Amerikance? Fakat ne kontam,jer sa ovim napadom nema apsolutno nikakvu izvojevanu pobjedu.Ovo j 100% namjestaljka,glavu dajem da je tako!
Zato sto Rusija i Iran stoje iza njega, moze da radi sta hoce, a tebi ode glava...
ne, neee Putin je vec rekao da to nije istina.... Pas mater
samo cijepat vehabije
samo cijepat vehabije
Samo malo razmislite. Sjetite se Iraka, Libije, Jugoslavije...malo pomislite na kredite, srusenu infrastrukturu, fabrike, raseljen narod, MMF...i onda pogledajte ovu sliku: http://i.imgur.com/088RU01.png
Saudijci su krvni neprijatelji Irana. Assad saveznik Irana. Amerika saveznik i Izraela i Saudijske Arabije. Iran i Assad salju naoruzanje Hezbolahu u Libanonu, a oni se bore portiv Izraela. Znaci Izrael zeli da skine Assada sa vlasti i da se priblizi Iranu, jer on im je krajnji cilj. Saudijci tu vide svoju korist da se sije Iranci srede, tako da daju ogromnu lovu IDIL-u u Siriji, Izraelu i Americi za vodjenje rata u Siriji i Iraku.
U medjuvremenu su stradali mnogi civili i Irak i Sirija su sravnjeni sa zemljom. Vlada mir i blsagostanje u Izraelu, dok se braca kolju u komsiluku. IDIL naravno ne dira ni Izrael ni Saudiju. Ko ima mozak i oci, sve moze da zakljuci sta, gdje, kako i zasto. Tako su skinuli i Gaddafija: https://hiddenlolcdn.com/i/136788.jpg I Saddama, naravno zbog ekonomije i prirodnih resursa. Jeste, eto Amerikanci su tako fini da ratuju po svijetu da pomognu jadnom narodu..ahaaa...
amerika je najvece zlo na planeti a i sire...
koja je ovo američka najpodlija propaganda! šah-mat ili objavi (kix naravno prepisuje iz "provjerenih" izvora medija ucijenjenih vlada od strane jenkijevskog mmf-a, nato-a, soroša...) i još "testovi" u turskoj!! vjerodostojniji bi bili u saudijskoj arabiji! stvarno treba biti džon-obraz, dovoljno nemoralan, pa objavljivati ovakve "vijesti"!
@Titojeb davno odjavio CNN, tj. izbrisao sa liste kanala; postavio stari, dobri RT ...
samo se pita koje vlade jer syriska nije
Ja ne znam ko je veci debil , ili vi iz klix ili ovi sto vjeruju u vase vijesti.Licemjeri ste i objavljujete i lazne americke vijesti. Nisam nijednom vidio da ste objavili o agresiiji Sadijske Arabije na Jemenski narod kojeg pogine od 50-100 civila na dan od strane Saudijske Arabije. A sto se tice Sirije , kojom logikom bi Assad bombardovo civile kad je na pragu pobjede . Stukli su vehabisticke kozojebce sa svih strana pa se ameri uspanicili pa lazirali hemijski napad kao izgovor na napad.
Pa to i jeste fazon,jer jedino tako se moze isprovocirati zapad da se Asad zaustavi.Ovi majmuni gube na svim frontovima.
cini mi se ko je ratu bosni proveo, i svega se nagledao i naslusao, nista ga vise od bjelosvjetskih vijesti sokirati ne moze
Gamad. (Ne žrtve, već napadači.)
lično mi je Asad draži od alijinih mundžosa ali je degen pretjero s ovim napadom i nek je dobio po nosu od Amera, čik nek ponovo proba mamu debilnu yebo
Sad će @Klixan reć kako nije moguće da je sarin ipak korišten, jer on je bio na licu mjesta i lično se uvjerio da nije korišten. To je sve cionistička propaganda, napali su sami sebe kako bi dobili podršku itd.
ma klixan je mrtvi debil
@KrokodiIskesuze Pa ih treba otrovom pobiti? Dabogda ti Assad vođa bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)