Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kakva je...pojio joj bi joj g o v n o ko cevap sa apetitom jojjj jest mocna riba bila
@izdaja, I Dodik je bio za BiH a sad je najveci nacionalista i rušitelj Bosne. Zlaja & compani su naveci neprijatelji BIH.
e jbm.ga glupa vaku trebu rokno oso lik
nema sanse da ju je on hladnokrvno ubio! pa pogledajte bilo koji njegov intervju i vidjecete koliko je pozitivna i vesela osoba bio pistorius. zar bi iko toliko nadljudskog napora ulozio da napravi nesto od svog zivota i da to tako lako prokocka..svaka njemu cast kao sportisti, a dokazat ce se sigurno da je ubistvo iz nehata!
ccc... gdje ovaj svijet ide???? zaradjuje se na umrlim osobama... sramota svih ljudi!
Sta je vise fazon sa ovom. Jel ona kome spasila zivot ili ucinila nesta za planetu. Nije , pa koji je q,ur,ac ovdje vise promovisete kao majku Terezu. Jos jedan onakav clanak o napustenim gradovima ili proslim civilizacijama. Haj na wikipediju i nesta interesantno naci. J,e,b,o vas vise ovo Copy paste novinarstvo. Kao da nas u bosni interesuje neki tamo model iz neke tamo zemlje koji je mozda namjerno ili slucajno ro,kn,ut.
steta mogla je jos na hargiju brat bratu 30 godina iz komada
Kakav si ti m.oron! Nema teksta na koji nisi ostavio ovaj komentar. Ohladi malo, j**** te Tihić više!
Ovako je ratni dezerter Sulejman Tihic, dok smo mi branili BiH predlagao podjelu jedine nam domovine na televiziji zlocinca Slobodana Milosevica; Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! Stvar je da se to dogovori. Intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina. Pogledajte link: http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ