Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubice
Klica vam se zatrla cionistički okupatori
Kad sam vidio kako podrzavaju Rusiju u njenoj agresiji na Ukrajinu odjednom me sasvim boli briga za ovaj narod, nek svi pomru sto se mene tice.
Nosili puske??? A svaki genocidni doseljenik ima pusku i na kafu je nosa
Zlikovci, najgore sto neko misli da ce ovo trajat vjecno. Svaki narod koji je okrvavio ruke ce odgovarat za svoja zlodjela. I na ovom i na onom Svijetu.
Vidiš šta se desi kad jedan narod ne vjeruje u onaj svijet i kaznu, a vjeruje u ovaj svijet i nekog Boga, koga eto iz poštovanja ne spominje ime? To su Jevreji.
U kuranu se izrael spominje 43 puta, a pogodite koliko puta palestina... Samo kazem :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrt Cionistima!!!
sve lazu kao sto su i prije lagali,na lazima su sve izgradili i drzavu i svoj iidz u svijetu