Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrite braco grci izdzite, evo vama braca srbi lete u pomoc, samo dok nam stignu pare iz Turske. Vi ste ponosni grci al mi srbi se nestidimimo prosit za sadaku pa i bilo od Turaka :)
Protiv stednje *I* protiv siromastva? To nesto kao da mi je da radim kao cvrcak ali da imam kao mrav? Alal im cufte! Ako nadju rjesenje da se ima a da se ne stedi nek jave i nama. Imam puno povjerenje u njih. Ipak su Grci izmislili pola matematike i skoro citavu geometriju.
i 90% ostali drustveni nauka
Makedonija
Kod nas isto tako 17 000 al na kafi u carsiji