Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E dodju li u ovim zemljama na vlast oni islamisti, to je kraj muslimanima ....svijet ce ih izolirati na sve nacine.
e kad počne i na obalama Sane onda nam javite
nadam se da ce i u egiptu i alziru i tunisu i jemenu i jordanu i saudijskoj arabiji na vlast doci islamisti.... hvala.
re.alista je ustvari us.tasa,,,,,,hahaha jesi providan hahahhah
znači nema linkova? nema veze haj vozdra
E,moj decko-s pocetka 92-e nezavisna TV \'\'Hajat \'\'je bila jaca od Gebelsove radio propagande.Vidi se da te majka nije tome obavijestila ni objasnila, a ispricala ti je popovske blagoslovi u koje se ona razumije ko \'\'Mara u kriv k...c\'\'.
Tad se nije znalo ni da će biti Hayata.
Pregledajte snimke na TV-Hajat[april/maj 92-e] kad jedna od vasih heroina veli:\'\'Pustite me da idem da vadim zivu djecu iz Srpkinja majku im c.....ku\'\' A JOS SE NIJE NI ZNALO HOCE LI BITI RATA ILI NECE.
LJUDI,MORAMO I MI NESTO UCINITI.. UDRUZIMO SE PRVO PREKO FEJSA.. EVO VAM GRUPA.. KO JE ZA TO DA SE IOVDJE DIGNE MASOVNI PROTEST, NEKA UDJE... http://www.facebook.com/home.php?sk=group_180802981957895
daj onda da vidimo te snimke mi gledali samo kako popovi poljevaju vodom četalje i razdragane žene i djecu kako bacaju cvijeće na tenkove.
Sto ce vam moja slika kad imate sve zabiljezeno na kameri,cak i ona poznata recenica jedne od njih:\'\'Hajmo zene mirno i dostojanstveno da rusimo TV na Alipasin-polju\'\'
četo daj slike da vidimo
Ovako su Sarajevske hamse s pocetka 92-e god. halakale protiv JNA, pa im kasnije muzevi dobili po p.... od JNA. U jamu jazo !
Govorim o Egiptu a Jemen u ovom slucaju nije puno drugaciji.
@victor hugo takticki pogresno evo citaj Egypt protests: Israel watches anxiously http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12338222 ili mozda Israel \'fears\' post-Mubarak era http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2011/01/201113177145613.html Tvom Izraelu i njihovom desnom rukom Amerima zapravo je i odgovarao rezim kakav je bio do sada na sceni Egipta.Sad ovom dvojcu predstoji glavobolja koji bi mogli rijesiti ovu krizu (Egipta) mozda gradjanskim ratom u istom, no malo sabura pa da vidimo kako ce vjecni dvojac to da rijesi.