Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjite u Bosnu, kod nas se nista ne otvara.
LEGENDO...HAHAHAH
Da se konc logor otvori niko se ne bi bunio lol pa i dijete da mu strpaju tamo opet se ne bi bunio. To ti je ono, ovaj narod može yebat ko hoće i kako hoće a mi se nećemo buniti. Ne da švabo na sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po ovoj logici, kada bi smo mi izrazili nezadovoljstvo proporcionalno Njemcima, kod nas bi sve trebalo sravniti sa zemljom.
dal će njihovi zastupnici sutra na posao radi bezbjednosne situacije... kada su kod nas bili protesti svi otišli na kolektivni...
ma njemci glupi opet ce oni to platiti od svojih para ( bosanska logika )
Kod nasih politicara vi bi bili rusioci drzave , huligani , narkomani i jos bi vas proganjali kao Bog maglu .. Evo zove Njemačka kancelarka Angela Merkel Bakira i Lagumdziju da joj rjese situaciju sa ovim teroristima :-D
Žao mi onih auta što gore onako dobra..
Ovo su savjesni građani. Ovako nešto nikad nećemo vidjeti kod nas. Prije svega što sami ljudi ne znaju šta su im prioriteti, nacionalizam ili radna mjesta...
da su protesti u turskoj u naslovu bi bio broj povređenih demonstranata a pošto je njemačka jadnih 70 policajaca
njemacka propala
Njemci nedajte bagri da vam vlada kao sto je u BiH
Vlasnici kapitala poticat će radnike na kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi izazvat će bankrot banaka, koje će se morati nacionalizirati, nakon čega će se kapitalizam urušiti sam od sebe Kada je izrabljivanje radnika od strane tvorni ara dovršeno u toj mjeri da on dobije svoju nadnicu ispla!enu u gotovini, na njega se bacaju drugi dijelovi buržoazije, ku!evlasnik, trgovac, zelenaš.
U vezi s pravom citiraću još Univerzalnu deklaraciju o ljudskim pravima iz 1973. član 35 koji glasi: „Kada vlada krši prava naroda, pobuna je za narod ,najsvjetije pravo i najneophodnija dužnost“.
Pozivao se na taj Princip lol
Da je nama jednom doživjet da iz ovakvih razloga protestujemo...
u njemačkoj stanje redovno....
Moji Nijemci, vi nemate pojma koliko vam je dobro. Sjedite i sutite prije nego sto sami sebi naudite
E nece ovi Nemci nikad u Evropu!!! :)
Silom se nista ne moze promjeniti i jadan je onaj koji misli da moze, a ovo nije vidjelo ni D od Demokratije,jos uvijek vlada primitivizam u Eu samo jos gori jer oni svoj kriju pod maskama.
Silom se i Jugoslavija formirala pa tako se i raspade,Silom se istjerase muslimani iz EU pa se oni lagano vratise....sto znaci da Sila nije dobar nacin za rjesavanje problema.
Silom se nista ne moze promjeniti i jadan je onaj koji misli da moze, a ovo nije vidjelo ni D od Demokratije,jos uvijek vlada primitivizam u Eu samo jos gori jer oni svoj kriju pod maskama.
Sranje u Njemackoj :):)