Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli večerao si sa porodicom, upalis TV, ti, žena i djeca gledate ovo. Pa IQ vam padne na sobnu temperaturu momentalno. Kakvo je to društvo koje ovo sluša. Sutra da ode Putin i da društvo hoce promjenu decenije trebaju za to. A kad društvo još ne želi promjenu dobiješ ovo što imamo u Srbiji.
Džaba minusaju ruski botovi, putinizam je potpuno rastrojstvo uma, komična smjesa kvazireligijskog satanizma, praznovjerja, zavisti, frustracije, najprizemnijih laži i fantazmagorija, natopljenih otrovnim zadahom kanalizacije i kužnih isparenja. Definitivno pogubno po ljudski mozak.
Meni se pritisak poveca kad god citam komentare rusofila koliko gluposti procitam
Ljudi, ono što Elon upravo sada objavljuje POTVRĐUJE da je DNC bio aktivno uključen u zavjeru uplitanja u savezne izbore, i to kršenjem svetog Ustava i cenzuriranjem Amerikanaca putem Twittera kao posrednika. Otvara li ovo put da se 2020. proglasi lažnom, zbog razine uplitanja u izbore koje NAMJERNO provodi DNC? Ovo je bez sumnje kazneno djelo koje se može opozvati za Bidena i Kamalu i trebalo bi u potpunosti poništiti 2020.
Volim Ukrajince, na njihovoj sam strani i više bi bio da nemaju ovog klauna za predsjednika.
Boljeg nisu mogli izabrati za lidera jer lik i nije to ni želio. Čovjek ucirkusirao na čelo države i onda mu sudba dade ovakav izazov. Taj klaun vodi uspješnu PR kampanju za svoju državu i očigledno zna svoje limitacije jer se ne miješa u poslove vojske.
Koje su to budale??? Izvrsiti invaziju na njegovu zemlju i onda kazu da je antikrist. Pa normalno jevreji i nepriznaju isusa. Mozda su ove budaletine na to mislili
Takve price mozete slusati kod cupavog marica svaki dan.
Totalne pukotine lisene svega racionalnog. Ruski Göbelsi sa Ali Expresa.
Ako vec nekome treba dati titulu Antikrista,onda Putin ubjedljivo pobjedjuje.Putin je antikrist,a svi oni koji ga podrzavaju i slijede,su demoni.
Trenutno je 20:05h.
Trenutno je 20:40h.
Mene vjerski poglavari puno više na djavola i demone pidsjećaju od Zelenskog!
Bolje prikazite na toj vasoj TV kako vam ginu vojnici ko zečevi. Ako ne znati gdje pogledati da vam olaksam evo vam link. https://t.me/rysnya200
Zaostala nacija zadojena mrznjom i mitomanijom kao nase istocne komsije
Davno je Putin rekao da je omiljeni album Zelenskog "Dok čekaš sabah sa šejtanom"
Potpuno pomračenje uma... Teško će se Rusi vratiti iz crne rupe u koju su upali.
Oj živote. Do kojih granica idemo. Svi smo ljudi. I postupamo ljudski pod određenim okolnostima. Zašto je ovome mjesto i rasprava u 21om vijeku? Žao mi naivnih ljudi jer misle da je iko bio bolji ili lošiji, išta više nego samo čovjek