Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve isto ko kod nas
Mozemo sad ovako u svakom selu gdje zivi manjinsko stanovnistvo raspisati referendum.
Za Kiksera i šumadiju Kad bi se održao referendum u RS više od pola bi bilo protiv jer im se žene ne vole odvajati od mužjaka iz FBiH...
Mužjaka? A ja mislila da u FBIH žive ljudi a ono ispade mužjaci i ženke ???
Ljudski rod ima dva spola: mužjake i ženke. Dobro ima sad i hermafrodita, pedera i lezbi ali onako prirodno su mužjaci i ženke. Ti garant voliš mužjake :)
Ко то нама сада каже Украјина није руска?
Док орлови и соколи у висине хране птиће Украјина православна, руска била руска биће
Bez internacionalnog nadzora, izbori nisu legalni! Osim toga, mora glasati CIJELA Ukrajina, a ne samo 2 oblasti! Rusi, ako vam se ne svidja: MARA u Rusiju!
...srbi nisu glasali na referendumu o nezavisnosti...
...referendum je bio maltene "popis stanovništva" po ncionalnoj osnovi...s tim što hdz zavali aliji glede "neovisnosti"...a glede legalnosti i legitimnosti, o tome odlučuje uošington, kao i uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ode sve u kurac
Udario brat na brata. Ko ono veli da nije religije nebi bilo rata. Sve je to poliKita.
...očito da 10.000 demonstranata na majdanu ne predstavlja 45+ miliona ljudi...