Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realista 27.07.2010. u 11:58 EVO VAS GLEDAM ! Banglades,Eritreja,Somal ija ,Sudan.,Avganistan,Pakistan, Albanija, Bosnjostan...ne znas ko je beterniji od koga.Sve tamo gdje nema nafte je samo goli jad i cemer. Jel ti ko rekao da si BUDALA I NEZNALICA?Afghanistan je VEOMAAAAAAAA BOGAT RUDAMA , Sudan i Somalija Naftom i gasom, DOVOLJNO da bi ti rekao BUDALO Zhidovska! Bog!
klin se klinom,zidov plinom.A srpkinje turskim kurcem.
SIRIJA!!!
Bilo je u BiH casnih izuzetaka i poznatih imena koja Evropa sa postovanjem pominje kao sto su Mesa Selimovic i Emir Kusturica. Ali vjerujte mi da se ta dva casna i poznata covjeka nikada nisu hvalili pranjem svoje guzice,nego su svijetu poznati i u njemu priznati po svojim djelima.Danas na vecini portala BiH,svi Bosnjaci do jednom se hvale pranjem svoje guzice,,,,a vjerujem da niko od njih jos nema bide u kupatilu/ WC-NEGO GUZICU PERU VODOM IZ FLASE ILI CRIJEVOM,CISTO ARAPSKI STIL.
Bitno je da, realno, Srbija puca po svim mogucim unutarnjim savovima i da ce je poslije gradjanskog rata na kraju susijedne zemlje podijeliti izmedju sebe. Liban i Izrael , daleko su oni od nas a njihov gas jos dalje.
@realista, dobro je da si se sjetio mileve ajnštajn, ona je i previše značajna za napredak nauke i tehnike, ali kako si među svim ovim istaknutim ljudima zaboravio pomenuti dr. dabića, to je sa tvoje strane prosto neoprostivo.
@bosna, Bosnjacka avetinjo ne lupetaj,jer ovi tvoji primitivci ce pomisliti da istinu pises. Treba samo da znas ovo:\"SRBI SU PROMIJENILI SVIJET SVOJIM OTKRICIMA.DA NIJE BILO SRBA SVIJET BI JOS UVIJEK CAMIO U MRAKU. DOVOLJNO JE SAMO POMENUTI..TESLU..,MILEVU MARIC-ANSTAJN...,MIHAILA PUPINA ...MILANKOVICA..I DANASNJEG DR. MAGLICA..\" PISE U JEDNOM OD CASOPISA ZA INZENJERE I TEHNICARE-AMERIKE.
http://www.imcrew.com/?r=203581
@realista, to što će ti smrditi oko nogu je ono sa čim si nastao , što je sa tobom čitav život, i ovo malo kulture koju ponekad pokažete naučili ste od onih koji su vas zauzimali i obuzdavali i učili ponašanju dostojnm ljudskog roda (da, Turci i svi ostali ). Da vas je iko u vašoj istoriji trijebio na način na koji ste vi pokušali uraditi sa muslimanima, vi ne bi postojali ni kao istorijska činjenica, jer istorija pamti svakoga ko je na bilo koji način doprinio razvoju ljudskog roda a vi tu nemate šta tražiti. u
@bosna, tesko je Srbima kad su se zaglibili u govnima sto ih ostavi Turska poslije odlaska,ali sta se moze-trpi i bori se bar da se otreses govana,a da ce vjecito smrdjeti oko nogu-to je istina.
@realista, goli jad i čemer je svugdje gdje ima Srba, ali hajde što ste dušmani sami sebi kroz čitavu istoriju, popustite ostale narode oko vas, niko sa vama nije rahat, pa i drugo \"oko u glavi\" se odvojilo, pa Kosovo, pa ljudi niko se ne otima da bude u vašoj blizini, kada će te skontati da ste najveće smeće na ovom svijetu.
Bosnia & Israel brothers forever against Paletinians. Long live Israel !!!
ali kada budem tudja,kako mi je bilo znat ces
Kvalitet je bitan a ne kvantitet. Osim toga nemuslimani iz BiH su 100% uz prijateljski Izrael !!! Samo naprijed !!!
Šta će mujama zemni plin, dići će sami sebe u zrak. Sjetimo se samo nadrealista u onom skeču \"jel to doš\'o plin?\'