Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vole seljaci ulicnu rasvjetu, nisu navikli na gradske blagodati
Da nije ovo tik tok neki trend postao????? malo malo neko u stub
Garant studentska iz Kampusa vozila.
Pozivam sve, debile da uzmu dan za sebe, da se nabiju u stubove, po mogućnosti da budu polomljenih da im više ne padne na pamet preko 50km h, stoka bijesna,, da možemo ostale, dane na miru hodati i voziti. Kazne žešće samo, odraditi ove stubove, a ne plaćati
Pravda za stubove
Nema tu sreće. Kako i neće, kada imaju samo jednu gl. ulicu koja se proteže kroz grad. Ovo je pista, ne saobraćajnica. Mora neko sletiti. A i 100% populacije tu, ima neku dijagnozu. Tuga golema, ko tu mora da živi.
Velika promjena u Sarajevu!!! Umjesto pjesaka sada odlucili da "gaze" rasvjetne stubove!!! Sta je ov, ludnica ljudi moji!!!
daj jos 50 kamera nek nas normalne maltretiraju
Hocemo broj gdje mozemo snimiti i prijaviti vozace koji tipkaju i pricaju na mobitel i voze!
Jos malo pa ce Sarajevo ostat bez ulicne rasvjete svaki dan jedna manje..
sve stubove porusise
spopra voznja i postivanje saobracajnih propisa sve ovo uzrokuje
U njegovom selu nema stubova pa na njih nije navikao
Stvarno ove stubove postavljaju na krivim mjestima jer nisu uzeli u obzir da ce se svaki dan naci bar jedan debil za volanom koji ce unisziti javnu imovinu
sezona lova na stub
znaju li ovi u rajvosa ijednu banderu masiti??!!
Apelujem na vozače Mercedasa da prestanu uništavati stubove ulične rasvjete u Sarajevu.Ako se ovako nastavi ostat ćemo u mraku.Ovo je treći stub u 7 dana.